Pokok dan Tanaman Hutan

Anda pasti perlu membeli pokok dan pokok renek, jika anda bermimpi di taman, teres atau balkoni yang menarik. Kami mempunyai banyak spesies yang berlainan dalam tawaran kami, seperti pokok orkid, pokok Judas, pokok api, pokok belukar (fraxinella) atau pokok tulip. Anda juga akan mendapati benih pokok yang lebih popular dan semak-semak: utara putih cedar, merayap (gunung) pain, Port Orford cedar (Cypress Lawson), quince Maule, biasa (Scotch) penyapu atau bulu biru. Penerangan pokok pendek akan membantu anda memilih spesies yang sempurna untuk taman anda. Semua benih yang terdapat di kedai taman kami adalah berkualiti tinggi dan menunjukkan kebolehan berkebolehan yang baik, kerana mereka semua berasal dari pengeluar yang terbukti sahaja.

Kami amat mengesyorkan pokok Judas yang telah disebutkan tadi, sebuah tumbuhan yang membangunkan coronas merah jambu yang indah, kepada semua penanam tumbuhan yang luar biasa. Salah satu ciri yang paling ciri tumbuhan ini adalah bunga merah jambu kecil yang tumbuh langsung dari batang pokok dan cawangannya. Pokok tulip adalah sejenis tumbuhan pokok yang menarik. Ia mengembangkan bunga yang menyerupai bunga tulip dalam bentuk dan daunnya juga mengambil bentuk yang menarik.

Beberapa tumbuhan yang ada dalam tawaran kami agak sensitif kepada beku. Ia tidak membenarkan penanaman terbuka, tetapi untuk penanaman kontena sahaja - di kawasan pedalaman dalam tempoh yang lebih sejuk, sementara tanaman boleh diletakkan di luar pada musim panas. Ini terpakai kepada pokok strawberi, tanaman sutera, pokok anggrek, merah biasa (botol berus lemon) dan delima buah delima. Ia membawa beberapa kelebihan, memandangkan tumbuhan itu menampakkan mata kita di rumah pada musim luruh dan musim sejuk dan menghiasi taman pada musim panas. Tiada longgar dan pilih benih tumbuhan kegemaran anda!