• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme jaglaca

Unaprijedite svoj vrt sjemenom iz naše kategorije Sjeme jaglaca! Nudimo raznolik izbor vrsta jaglaca, uključujući popularni obični ili engleski jaglac, kao i jaglac u obliku kugle i palčić. Ove svestrane biljke savršene su za cvjetne gredice, ali također uspijevaju kada se uzgajaju u posudama.

Ako tražite nešto jedinstveno, razmislite o jaglacu Vial ili orhideja jaglacu. Ova sorta ima mirisne, ljubičaste, uho-oblikovane cvjetove koji će uljepšati vaš vrt tijekom cijelog proljeća. Idealno za kamenjare i cvjetne gredice, također se može uzgajati kao rezani cvijet. Jaglac u obliku palčića je još jedna zanimljiva opcija, koja se ističe kuglastim cvjetovima koji podsjećaju na ukrasni češnjak. Cvjetovi dolaze u nizu nijansi, od bijele i blijedo ljubičaste do ljubičaste i crvene. Za one zainteresirane za uzgoj u posudama, obični jaglac je odličan izbor za osvježavanje prozorskih klupčica i balkona. Također je lijepa biljka za rubne dijelove vrta. Naposljetku, ne zaboravite na "Gold Lace" jaglac, koji se ističe svojim očaravajućim žuto-bordo cvjetovima.

Od cvjetnih gredica do vrtova u posudama, naša kategorija Sjeme jaglaca ima nešto za svakog ljubitelja vrtlarenja. Ne propustite—nabavite sjeme svoje omiljene sorte još danas!