• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Primula, Sleutelbloem zaden

Verbeter je tuin met zaden uit onze categorie Primula, Sleutelbloem zaden! We bieden een gevarieerd assortiment van sleutelbloemsoorten, inclusief de populaire Engelse of gewone sleutelbloem, evenals de oxlip en drumstok sleutelbloem. Deze veelzijdige planten zijn perfect voor bloembedden, maar gedijen ook wanneer ze in containers worden gekweekt.

Als je op zoek bent naar iets unieks, overweeg dan de Vial's of orchidee sleutelbloem. Deze variëteit heeft geurige, paarse, oorvormige bloeiwijzen die je tuin in het voorjaar zullen verfraaien. Ideaal voor rotstuinen en bloembedden, kan het ook worden gekweekt als een snijbloem. De drumstok sleutelbloem is een andere opvallende optie, met bolvormige bloeiwijzen die lijken op sierknoflook. De bloemen komen in een scala van tinten, van wit en bleekpaars tot violet en scharlaken. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in container tuinieren, is de gewone sleutelbloem een uitstekende keuze om vensterbanken en balkons op te fleuren. Het is ook een mooie randplant. Ten slotte, mis de "Gold Lace" oxlip niet, die zich onderscheidt met zijn boeiende geel-bordeauxrode bloemen.

Van bloembedden tot container tuinen, onze categorie Primula, Sleutelbloem zaden heeft iets voor elke tuinliefhebber. Mis het niet—grijp vandaag nog de zaden van je favoriete soort!