• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Примула, семена от иглика

Обогатете градината си със семена от нашата категория семена от иглика и примула! Предлагаме разнообразна селекция от видове примули, включително популярната обикновена или английска примула, както и oxlip и drumstick примула. Тези многофункционални растения са идеални за цветни лехи, но също така процъфтяват, когато се отглеждат в съдове.

Ако търсите нещо уникално, обмислете варианта Vial's или орхидеена примула. Този вид разполага с ароматни, лилави, уховидни цветоноси, които ще украсят градината ви през пролетния сезон. Идеален е за скални градини и цветни лехи, но също така може да се отглежда като рязан цвят. Drumstick примулата е друг страхотен вариант, с кълбовидни цветоноси, които приличат на декоративен чесън. Цветовете идват в гама от нюанси, от бяло и светло лилаво до виолетово и червено. За тези, които се интересуват от градинарство в съдове, обикновената примула е отличен избор за осветление на прозоречни пейки и балкони. Тя също е чудесен растение за бордюри. Накрая, не пропускайте "Gold Lace" oxlip, който се отличава със своите завладяващи жълто-бордо цветове.

От цветни лехи до съдови за градинарство, нашата категория семена от иглика и примула има нещо за всеки един градинар-ентусиаст. Не го изпускайте—вземете семена от любимия си вид днес!