• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Esikko, Primula siemenet

Rikasta puutarhaasi siemenillä Esikko ja Primula siemenet -kategoriastamme! Tarjoamme monipuolisen valikoiman esikkolajeja, mukaan lukien suositut tavalliset tai englantilaiset esikot sekä oxlip- ja rumpuesikot. Nämä monikäyttöiset kasvit ovat täydellisiä kukkapenkkeihin, mutta menestyvät myös istutettuina ruukkuihin.

Jos etsit jotain ainutlaatuista, harkitse Vialin tai orkidea-esikkoa. Tämä lajike tarjoaa tuoksuvia, violetin värisiä, korvamaisia kukintoja, jotka kaunistavat puutarhaasi koko kevätkauden ajan. Se sopii erinomaisesti kivikkopuutarhoihin ja kukkapenkkeihin ja voidaan myös kasvattaa leikkokukkana. Rumpuesikko on toinen silmiinpistävä vaihtoehto, jolla on pallomaiset kukinnot, jotka muistuttavat koristevalkosipulia. Kukat tulevat erilaisissa sävyissä, valkoisesta ja haalean violetista violettiin ja tulipunaiseen. Jos olet kiinnostunut ruukkupuutarhanhoidosta, tavallinen esikko on erinomainen valinta ikkunalaudoille ja parvekkeille kirkastamista varten. Se toimii myös kauniina reunuskasvina. Lopuksi, älä unohda "Gold Lace" oxlipia, joka erottuu sen lumoavilla kelta-viininpunaisilla kukilla.

Kukkapenkeistä ruukkupuutarhoihin, Esikko ja Primula siemenet -kategoriassamme on jotain jokaiselle puutarhanhoidon harrastajalle. Älä jää paitsi—nappaa siemeniä suosikkilajikkeestasi jo tänään!