• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Primula, Vivafrön

Förbättra din trädgård med frön från vår Primula, Vivafrön-kategori! Vi erbjuder ett varierat urval av gullvivearter, inklusive den populära engelska eller vanliga gullvivan, samt oxlips och trumstavsgullviva. Dessa mångsidiga växter är perfekta för blomsterrabatter men trivs också när de odlas i krukor.

Om du söker något unikt, överväg Vial's eller orkidégullviva. Denna sort har doftande, lila, öronformade blomställningar som kommer att försköna din trädgård under hela vårsäsongen. Idealisk för steniga trädgårdar och blomsterrabatter, den kan också odlas som en snittblomma. Trumstavsgullviva är ett annat iögonfallande alternativ, med klotformade blomställningar som påminner om prydnadsvitlök. Blommorna kommer i en rad nyanser, från vit och blek lila till violett och scharlakansröd. För de som är intresserade av kruködlad trädgårdsskötsel är den vanliga gullvivan ett utmärkt val för att ljusa upp fönsterbrädor och balkonger. Den är också en fin kantväxt. Slutligen, missa inte "Gold Lace" oxlip, som står ut med sina fängslande gula-burgundiska blommor.

Från blomsterrabatter till krukor, vår Primula, Vivafrön-kategori har något för varje trädgårdsentusiast. Missa inte detta—köp frön av din favoritsort redan idag!