• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Kankalin vetőmag

Dobja fel kertjét vetőmaggal a Kankalin vetőmag kategóriánkból! Sokféle kankalin fajtát kínálunk, beleértve a népszerű angol vagy közönséges kankalint, valamint az oxlipet és a dobverő kankalint. Ezek a sokoldalú növények tökéletesek virágágyásokhoz, de konténerekben is jól fejlődnek.

Ha valami egyedit keres, tekintse meg a Vial vagy az orchidea kankalint. Ez a fajta illatos, lila, fül alakú virágzatokkal rendelkezik, amelyek tavasz folyamán feldobják kertjét. Ideális sziklakertekhez és virágágyásokhoz, vágott virágként is termeszthető. A dobverő kankalin egy másik feltűnő lehetőség, gömb alakú virágzataival, amelyek hasonlítanak a díszfokhagymára. A virágok széles színválasztékban érhetők el, a fehértől és halványlilától a violáig és skarlátszínig. Ha konténeres kertészkedés érdekli, a közönséges kankalin kiváló választás ablakpárkányok és erkélyek feldobására. Szép szegélynövény is. Végül, ne hagyja figyelmen kívül az "Gold Lace" oxlipet, amely lenyűgöző sárga-bordó virágaival tűnik ki.

Virágágyástól a konténeres kertekig, a Kankalin vetőmag kategóriánknak minden kertészeti rajongó számára van valami kínálata. Ne maradjon le róla—szerezzen be ma még a kedvenc fajtájának vetőmagjait!