Kusymre frø

Forbedre hagen din med frø fra vår Kusymre frø-kategori! Vi tilbyr et variert utvalg av primulaarter, inkludert den populære engelske eller vanlige primulaen, samt oxlip og trommestikke-primula. Disse allsidige plantene er perfekte for blomsterbed, men trives også når de dyrkes i beholdere.

Hvis du er på jakt etter noe unikt, bør du vurdere Vial's eller orkide-primula. Denne varianten har duftende, lilla, øreformede blomsterstander som vil forskjønne hagen din gjennom hele vårsesongen. Ideell for steinhager og blomsterbed, og kan også dyrkes som snittblomst. Trommestikke-primula er et annet iøynefallende alternativ, og kan skilte med kuleformede blomsterstander som ligner på dekorativ hvitløk. Blomstene kommer i et spekter av farger, fra hvitt og bleklilla til fiolett og skarlagen. For de som er interessert i beholderhagebruk, er den vanlige primulaen et utmerket valg for å lyse opp vinduskarmer og balkonger. Den fungerer også fint som en grenseplante. Til slutt, ikke overse "Gold Lace" oxlip, som skiller seg ut med sine fengslende gule-burgunder blomster.

Fra blomsterbed til beholderhager, vår Kusymre frø-kategori har noe for enhver hageentusiast. Ikke gå glipp av det—skaff deg frø av din favorittvariant i dag!