• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Semințe de Primula, Primrose

Îmbogățiți-vă grădina cu semințe din categoria noastră de Semințe de Primula! Oferim o selecție diversă de specii de primrose, inclusiv populara primrose comună sau englezească, precum și oxlip și primrose cu inflorescențe în formă de baston. Aceste plante versatile sunt perfecte pentru paturile de flori, dar se dezvoltă bine și atunci când sunt cultivate în containere.

Dacă căutați ceva unic, luați în considerare primrose Vial's sau primrose orhidee. Această varietate prezintă inflorescențe parfumate, mov și în formă de ureche, care vor înfrumuseța grădina dumneavoastră pe tot parcursul sezonului de primăvară. Ideal pentru grădini de rocă și paturi de flori, poate fi, de asemenea, cultivat ca o floare tăiată. Primrose cu inflorescențe în formă de baston este o altă opțiune remarcabilă, cu inflorescențe sferice ce seamănă cu usturoiul ornamental. Florile vin într-o gamă de nuanțe, de la alb și mov pal la violet și stacojiu. Pentru cei interesați de grădinărit în containere, primrose comună este o alegere excelentă pentru a lumina pervazurile de fereastră și balcoanele. De asemenea, este o plantă frumoasă de bordură. În ultimul rând, nu omiteți oxlipul "Gold Lace", care se remarcă prin florile sale captivante de culoare galben-burgundie.

De la paturi de flori la grădini în containere, categoria noastră de Semințe de Primula și Primrose are ceva pentru fiecare entuziast al grădinăritului. Nu ratați ocazia - obțineți semințe ale varietății voastre preferate astăzi!