• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Vrtne posode in košare

Nudimo široko izbiro različnih vrtnih posod in košare po pošti. Ta razdelek zajema najboljše rešitve brez preplačevanja. Prelistajte našo ponudbo in zagotovo boste našli nekaj unikatnih izdelkov.

Vrtne posode in košare spadajo med tiste dodatke, ki vam pomagajo vzdrževati ustrezen red in organizacijo na vrtu. Leglo pridelujejo celo leto in nastane kot posledica številnih vrtnarskih opravil. Obrezane vejice, odpadli listi morajo pasti v ustrezno posodo. Včasih jih zbirajo podjetja za ravnanje z odpadki, lahko pa jih uporabite tudi za kompost. To je najbolj okolju prijazna rešitev, vendar morate biti prepričani, kaj damo v posodo za kompost. Sklepne posode z vzmetjo nam lahko pomagajo pri doseganju tega cilja. Omogočajo vam, da odpadke razvrstite in dodate v kompost v želenem vrstnem redu. Možnost zloženja posode je zelo primerna v primeru omejenega prostora za shranjevanje. Trdne, prostorne vreče nudijo veliko pomoč pri košnji trate. Široko, priročno odpiranje in ročaji za enostaven transport so glavne funkcionalne lastnosti tega izdelka. Naša vrtna trgovina ima na zalogi številne priročne posode, od majhnih do XXL. Vsi naši zabojniki so izdelani iz trpežnih materialov in vam bodo služili dolga leta. Udobno in priročno vrtno delo je le en klik stran. Priročne, lahke, zložljive ali ne - naše rešitve za skladiščenje bodo olajšale grabljenje, plevenje, sortiranje odpadkov in košnjo trate. Odpadki bodo končno imeli svoje mesto!

Ne odlašajte, oglejte si našo ponudbo. Zagotavljamo nizke, konkurenčne cene in visoko kakovost ponujenega blaga. Ne izgubljajte časa, naročite preko spleta in izberite najugodnejšo možnost plačila in dostave. Vabimo vas v našo trgovino!