• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Pletene (rachel) vrečke

Če se pripravljate na žetev, kupite pletene (rašpele) vrečke, namenjene shranjevanju zelenjave in sadja. Kakšno velikost potrebujete? Oglejte si, kaj imamo na voljo za vas! Ponujamo širok izbor visokokakovostnih pletenih (rachel) vrečk, ki se prodajajo ločeno ali v večjih pakiranjih. Ne odlašajte in izkoristite naše konkurenčne cene!

Pletene (rachel) vrečke, ki jih ponujamo v naši trgovini, so narejene iz raztegljivega, a zelo trpežnega materiala, odpornega na trganje. To je zagotovo najboljša rešitev za shranjevanje zelenjave in sadja. Zložene torbe ne zasedajo veliko prostora in so kljub temu zelo prostorne. Zahvaljujoč mrežasti strukturi omogočajo prosto kroženje zraka, kar zmanjšuje tveganje propadanja sadja in zelenjave. Popolnoma so primerni za dolgotrajno skladiščenje krompirja, čebule, korenja, korenine peteršilja, zelena, pesa, orehov, jabolk in cvetnih čebulic. Oglejte si to cenovno ugodno ceno! Dobili boste pletene vrečke za shranjevanje zelenjave in sadja velikosti 30 x 50 cm, 40 x 60 cm in 50 x 80 cm. Ena vreča bo od 5 do 15 kg blaga, odvisno od njene velikosti!

Zavzemamo se za odlično vzdržljivost in vrhunsko kakovost, ki sta cenovno dostopna vsem! Preberite več o našem izboru izdelkov in kupite trdne pletene vrečke, ki vam bodo služile dolga leta. Naredite večje naročilo in prihranite zahvaljujoč impresivnim popustom. Nakupovanje v naši trgovini bo vedno prineslo dodatne koristi - preverite nas!