• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puutarhakontit ja korit

Tarjoamme laajan valikoiman puutarhasäiliöitä ja koreja postimyynnissä. Tämä osio esittelee parhaat ratkaisut kohtuulliseen hintaan. Selaa kokoelmaamme ja löydät varmasti ainutlaatuisia tuotteita.

Puutarhasäiliöt ja korit ovat välttämättömiä lisävarusteita, jotka auttavat ylläpitämään järjestystä ja organisaatiota puutarhassasi. Vuoden aikana erilaiset puutarhatehtävät tuottavat jätettä, kuten leikattuja oksia ja pudonneita lehtiä. Nämä on sijoitettava asianmukaisiin säiliöihin. Vaikka jätehuoltoyhtiöt saattavat kerätä osan tästä jätteestä, voit myös käyttää sitä kompostointiin. Tämä on ympäristöystävällinen ratkaisu, mutta sinun on varmistettava, että lisäät vain kompostoitavia esineitä. Kevyet, taitettavat säiliömme jouset helpottavat tätä prosessia ja mahdollistavat jätteen lajittelun ja lisäämisen kompostiin järjestelmällisesti. Niiden taitettavuus on erityisen hyödyllistä, kun säilytystilaa on rajoitetusti. Leikkaamiseen tarkoitetut vankat ja tilavat pussimme, joissa on laaja aukko ja kätevät kahvat, ovat erittäin käteviä. Puutarhakaupassamme on erikokoisia säiliöitä, pienistä XXL-kokoon. Kestävistä materiaaleista valmistetut säiliömme on suunniteltu kestämään. Varmista huolettoman puutarhanhoitokokemuksen yhdellä napsautuksella. Olipa valintasi kätevä, kevyt, taitettava tai jäykkä säiliö - säilytysratkaisumme helpottavat tehtäviä kuten haravointi, kitkeminen, jätteiden lajittelu ja nurmikon leikkaus. Lopuksi anna puutarhajätteellesi oikea koti!

Älä epäröi, tutustu kokoelmaamme tänään. Takaamme kilpailukykyiset hinnat ja korkealaatuiset tuotteet. Tee tilauksesi verkossa ja valitse sinulle parhaiten sopiva maksu- ja toimitustapa. Odotamme palvelevamme sinua!