• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Vrtne posude i košare

Nudimo širok izbor raznih vrtnih kontejnera i košara po narudžbi putem pošte. Ovaj dio obuhvaća najbolja rješenja bez preplaćivanja. Prelistajte našu ponudu i sigurno ćete pronaći neke jedinstvene proizvode.

Vrtne posude i košare pripadaju onom priboru koji vam pomažu u održavanju pravilnog reda i organizacije u vrtu. Leglo se proizvodi tijekom cijele godine i nastaje kao rezultat mnogih vrtlarskih zadataka. Obrubljene grančice, otpalo lišće treba pasti u odgovarajući spremnik. Ponekad ih sakupljaju tvrtke za gospodarenje otpadom, ali možete ih koristiti i za kompost. Ovo je ekološki najprikladnije rješenje, ali morate biti sigurni što se stavlja u spremnik za kompost. Sklopivi spremnici s oprugom mogu nam pomoći u postizanju tog cilja. Omogućuju vam razvrstavanje otpada i dodavanje u kompost željenim redoslijedom. Mogućnost presavijanja spremnika stan je vrlo zgodan u slučaju ograničenog prostora za odlaganje. Čvrste i spremne vreće nude veliku pomoć dok kosite travnjake. Široko, prikladno otvaranje i ručke za lak transport glavne su karakteristike ovog proizvoda. Naša vrtna trgovina ima na raspolaganju brojne praktične kontejnere, od malih do XXL. Svi naši spremnici izrađeni su od izdržljivih materijala i služit će vam godinama. Udoban i praktičan vrtni rad udaljen je samo jedan klik. Pogodno, lagano, sklopivo ili ne - naša rješenja za skladištenje olakšat će grabljenje, korenje, razvrstavanje otpada i košnju travnjaka. Otpad će konačno dobiti svoje mjesto!

Ne ustručavajte se, pogledajte našu ponudu. Jamčimo niske, konkurentne cijene i visoku kvalitetu ponuđene robe. Ne gubite vrijeme, naručite putem interneta i odaberite najpovoljniju opciju plaćanja i dostave. Pozivamo vas u našu trgovinu!