• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Kerti tárolók és kosarak

Kínálunk különféle kerti konténerek és kosarak széles választékát postai úton. Ez a szakasz a legjobb megoldásokat tartalmazza, túlfizetés nélkül. Böngésszen kínálatunk között, és biztosan talál egyedi termékeket.

A kerti konténerek és kosarak azokhoz a tartozékokhoz tartoznak, amelyek segítenek a kertben a megfelelő rend és szervezettség fenntartásában. Az almot egész évben termelik, és ez számos kertészeti feladat eredményeként merül fel. A metszett gallyaknak, a lehullott leveleknek a megfelelő edénybe kell esniük. Időnként hulladékkezelő társaságok gyűjtik azokat, de komposztként is felhasználhatják őket. Ez a leginkább környezetbarát megoldás, de biztosnak kell lennie abban, hogy mi van a komposzttartályban. Egy rugóval összecsukható tartályok segíthetnek elérni ezt a célt. Ezek lehetővé teszik a hulladék válogatását és a kívánt sorrendben történő hozzáadását a komposzthoz. A tárolóedény síkkénti hajtogatásának lehetősége korlátozott tárolóhely esetén nagyon hasznos. A robosztus, elegáns táskák nagy segítséget nyújtanak a pázsit kaszálásánál. Széles, kényelmes nyitás és fogantyúk az egyszerű szállításhoz a termék fő funkcionális tulajdonságai. Kerti áruházunkban számos praktikus konténer van raktáron, a kicsitől a XXL-ig. Minden konténerünk tartós anyagból készül, és évekig szolgálni fogja Önt. A kényelmes és kényelmes kerti munka csak egy kattintásnyira van. Kényelmes, könnyű, összecsukható vagy nem - tárolási megoldásaink megkönnyítik a gereblyét, gyomlálást, hulladék válogatást és pázsit kaszálását. A hulladéknak végre megvan a helye!

Ne habozzon, nézd meg ajánlatunkat. Garantáljuk a kínált termékek alacsony, versenyképes árait és magas színvonalát. Ne pazarolja az időt, rendeljen online, és válassza ki a legkényelmesebb fizetési és szállítási lehetőséget. Meghívjuk Önt üzletünkbe!