• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kerti tárolók és kosarak

Széles választékot kínálunk kerti tárolók és kosarak számára, postai rendelésre elérhető. Ez a szakasz megfizethető áron kínálja a legjobb megoldásokat. Tekintse meg kínálatunkat, és biztosan talál egyedi termékeket.

A kerti tárolók és kosarak elengedhetetlen kiegészítők, amelyek segítenek a kert rendjének és szervezettségének fenntartásában. Az év során különböző kerti munkálatok hulladékot, mint levágott ágak és lehullott levelek, termelnek. Ezeket megfelelő tárolókban kell elhelyezni. Bár a hulladékkezelő cégek néhány ilyen hulladékot begyűjthetnek, Ön is újrahasznosíthatja azokat komposztálásra. Ez egy környezetbarát megoldás, de győződjön meg róla, hogy csak komposztálható tárgyakat ad hozzá. Összecsukható tárolóink rugókkal segítik ezt a folyamatot, lehetővé téve a hulladék szétválasztását és a komposztba való rendszeres hozzáadását. Az összecsukhatóság különösen előnyös, ha a tárolóhely korlátozott. A vágási feladatokhoz erős és tágas táskáink széles nyílásokkal és kényelmes fogantyúkkal rendelkeznek. Kerti boltunkban számos tárolót kínálunk, kicsitől az XXL méretig. Tartós anyagokból készült tárolóink hosszú élettartamot garantálnak. Csak egy kattintásra van egy gondtalan kerti élménytől. Akár praktikus, könnyű, összecsukható vagy merev tárolót szeretne – tárolási megoldásaink megkönnyítik a gereblyézést, gyomlálást, hulladék szétválasztását és fűnyírást. Végre, adjon megfelelő helyet a kerti hulladéknak!

Ne habozzon; tekintse meg kollekciónkat ma. Garantáljuk a versenyképes árakat és a kiváló minőségű termékeket. Rendeljen online, válassza ki az Önnek leginkább megfelelő fizetési és szállítási lehetőséget. Örömmel szolgáljuk ki Önt!