Вртне посуде и кошаре

Нудимо широк избор разних вртних контејнера и корпи по наруџби поштом. Овај одељак обухвата најбоља решења без преплаћивања. Прелистајте нашу понуду и сигурно ћете пронаћи неке јединствене производе.

Вртне посуде и кошаре припадају онима прибора који вам помажу у одржавању правилног реда и организације у врту. Легла се производи током цијеле године и настаје као резултат многих вртларских задатака. Обрубљене гранчице, лишће треба пасти у одговарајућу посуду. Понекад их сакупљају компаније за управљање отпадом, али можете их користити и за компост. Ово је најприхватљивије решење, али морате бити сигурни шта се ставља у контејнер за компост. Склопиви контејнери са опругом могу нам помоћи да остваримо тај циљ. Омогућују вам сортирање отпада и додавање у компост жељеним редоследом. Могућност пресавијања контејнерског стана врло је корисна у случају ограниченог простора за одлагање. Чврсте, простране вреће нуде велику помоћ приликом кошења травњака. Широко, прикладно отварање и ручке за лак транспорт главне су карактеристике овог производа. Наша баштенска гарнитура има на располагању бројне погодне контејнере, од малих до КСКСЛ. Сви наши контејнери израђени су од издржљивих материјала и служиће вам годинама. Удобан и практичан рад у башти удаљен је само један клик. Лак, лаган, склопив или не - наша решења за складиштење олакшат ће грабљење, корење, сортирање отпада и кошњу травњака. Отпад ће коначно добити своје место!

Не устручавајте се, погледајте нашу понуду. Гарантујемо ниске, конкурентне цене и висок квалитет понуђене робе. Не губите вријеме, наручите путем интернета и одаберите најповољнију опцију плаћања и испоруке. Позивамо вас у нашу продавницу!

Nema proizvoda u ovom odeljku