• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Филтри за продукти

Цена

Градински контейнери и кошници

Предлагаме богат избор от различни градински контейнери и кошници за поръчка по пощата. Този раздел обхваща най-добрите решения, без да се доплаща. Разгледайте нашето предложение и определено ще намерите някои уникални продукти.

Градинските контейнери и кошници принадлежат към онези аксесоари, които ви помагат да поддържате правилния ред и организация в градината. Котилото се произвежда през цялата година и се появява в резултат на много градинарски задачи. Подрязаните клонки, падналите листа трябва да попаднат в подходящия контейнер. Понякога те се събират от компаниите за управление на отпадъците, но може да ги използвате и за компост. Това е най-екологичното решение, но трябва да сте сигурни какво се поставя в контейнера за компост. Сглобяемите контейнери с пружина може да ни помогнат да постигнем тази цел. Те ви позволяват да сортирате отпадъците и да ги добавите в компоста в желания ред. Възможността за сгъване на плосък контейнер е много удобна в случай на ограничено пространство за съхранение. Здравите и вместими чанти предлагат голяма помощ, докато косите тревни площи. Широкото, удобно отваряне и дръжки за лесно транспортиране са основните функционални характеристики на този продукт. Нашият магазин за градина разполага с много удобни контейнери на склад, от малките до XXL. Всички наши контейнери са изработени от трайни материали и ще ви служат с години. Удобната и удобна градинска работа е само на един клик. Удобни, леки, сгъваеми или не - нашите решения за съхранение ще улеснят гребене, плевене, сортиране на отпадъци и косене на тревни площи. Най-накрая отпадъците ще имат своето място!

Не се колебайте, разгледайте нашата оферта. Ние гарантираме ниски, конкурентни цени и високо качество на предлаганите стоки. Не губете време, поръчайте онлайн и изберете най-удобния вариант за плащане и доставка. Каним ви в нашия магазин!