• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

Градински контейнери и кошници

Предлагаме широка гама от градински контейнери и кошници, налични за поръчка по пощата. Този раздел представя най-добрите решения на достъпни цени. Разгледайте нашата колекция и със сигурност ще откриете уникални продукти.

Градинските контейнери и кошници са основни аксесоари, които помагат за поддържане на реда и организацията в градината ви. През цялата година различни градински задачи произвеждат отпадъци, като например отрязани клонки и паднали листа. Тези трябва да бъдат поставени в подходящите контейнери. Докато компаниите за управление на отпадъци може да събират част от този отпадък, можете също да го преобразувате в компост. Това е екологично решение, но трябва да сте сигурни, че добавяте само разградими предмети. Нашите сгъваеми контейнери, оборудвани с пружини, облекчават този процес, позволявайки ви да сортирате отпадъците и да ги добавяте в компоста по системен начин. Възможността им да се сгъват е особено удобна, когато пространството за съхранение е ограничено. За косене, нашите здрави и просторни чанти с широко отворение и удобни дръжки са много практични. В нашия градински магазин предлагаме разнообразие от контейнери, от малки до XXL. Изработени от здрави материали, нашите контейнери са проектирани да издържат дълго време. Осигурете си безпроблемен градински опит само с едно кликване. Независимо дали предпочитате удобни, леки, сгъваеми или твърди контейнери – нашите решения за съхранение ще улеснят задачи като събиране на листа, плевел, сортиране на отпадъци и косене на трева. Накрая, дайте на отпадъците от вашата градина подходящо място!

Не се колебайте, разгледайте нашата колекция днес. Гарантираме конкурентни цени и продукти от високо качество. Поръчайте онлайн, избирайки най-подходящия за вас начин на плащане и доставка. Очакваме с нетърпение да ви обслужим!