Hagebeholdere og kurver

Vi tilbyr et bredt utvalg av forskjellige hagebeholdere og kurver per postordre. Denne delen omfatter de beste løsningene uten å betale for mye. Bla gjennom tilbudet vårt, så finner du garantert noen unike produkter.

Hagebeholdere og kurver tilhører det tilbehøret som hjelper deg med å opprettholde riktig orden og organisering i hagen. Kull produseres hele året og det oppstår som et resultat av mange gartneroppgaver. Beskjærede kvister, falne blader trenger å falle i riktig beholder. Noen ganger blir de samlet inn av avfallshåndteringsselskaper, men du kan også bruke dem til kompost. Dette er den mest miljøvennlige løsningen, men du må være sikker på hva som er lagt i kompostbeholderen. Sammenleggbare containere med en fjær kan hjelpe oss å nå dette målet. De lar deg sortere avfallet og legge det til komposten i ønsket rekkefølge. Muligheten for å brette containeren flatt er veldig praktisk i tilfelle begrenset lagringsplass. Robuste, romslige vesker gir god hjelp når du klipper plener. En bred, praktisk åpning og håndtak for enkel transport er de viktigste funksjonene i dette produktet. Hagebutikken vår har mange praktiske containere på lager, fra små til XXL. Alle våre containere er produsert av holdbare materialer og vil tjene deg i flere år. Komfortabelt og praktisk hagearbeid ligger bare et klikk unna. Praktiske, lette, sammenleggbare eller ikke - våre lagringsløsninger vil gjøre det mulig å rake, luke, sortere avfall og klippe plener. Avfallet vil endelig ha sin plass!

Ikke nøl, sjekk ut tilbudet vårt. Vi garanterer lave, konkurransedyktige priser og høy kvalitet på de tilbudte varene. Kast bort tiden, bestill online og velg det mest praktiske betalings- og leveringsalternativet. Vi inviterer deg til butikken vår!