Gjødsel

Hvis du leter etter et miljøvennlig, naturlig gjødsel, trenger du ikke lete lenger - velg kategorien "Gjødsel". Du trenger ikke å kjøpe det direkte fra en bonde eller bekymre deg for logistikken. Vår nettbutikk for hageprodukter tilbyr et bredt utvalg av ulike gjødseltyper basert på møkk - alle riktig behandlet, tørket og pakket i lufttette poser.

Vi anbefaler sterkt vår allsidige universelle kuagjødsel som forbedrer jordens fruktbarhet uten å forsuring den, nitrogenrik hønsegjødsel, hestegjødsel som øker jordens temperatur (perfekt for blomstrende planter og grønnsaker, inkludert de som dyrkes i drivhus), og sauegjødsel beregnet for krevende planter som trenger mye grønn masse. I tillegg har vi luktfrie gjødselspinner som passer perfekt for potteplanter!

Hvorfor velge naturlig gjødsel? Fordi denne miljøvennlige løsningen vil hjelpe deg med å oppnå høykvalitets og rike avlinger. Gjødsel er en komplett gjødsel som inneholder alle mulige mikro- og makronæringsstoffer som plantene dine trenger for balansert vekst, rikelig blomstring og fruktproduksjon. Denne typen gjødsel inneholder også verdifull organisk materiale - humus - som øker jordens fuktighet og gir den en ideell struktur ved å forbedre permeabiliteten og vannkapasiteten. Det er også viktig å merke seg at du ikke kan overgjødsle plantene med gjødsel, fordi den brytes ned gradvis og frigjør doser av alle næringsstoffene den inneholder. Plantenæringen vår er nyttig ved planting av nye trær, busker og stauder, samt styrking av eldre planter. Vi tilbyr forskjellige pakkestørrelser, fra 4 til 25 kg, og gjødselen er tilgjengelig i form av granulater, pinner eller spisser. Den er tørr, enkel å påføre, luktfri og flekker ikke hendene. I tillegg kan den lagres trygt for senere bruk.

Vi tilbyr produkter fra de mest anerkjente merkene innen hagebruk og landbruk (Biopon, Florovit, Ogród Start, Target) for å sikre deg den høyest tilgjengelige kvaliteten. I vår butikk finner du bare rene, nøye utvalgte, ferdig brukte gjødselprodukter som er fri for skadedyregs egg og ugressfrø. Finn ut mer om vårt utvalg og bestill høykvalitets gjødsel til konkurransedyktige priser med rimelig hjemlevering.