• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Gunoi

Dacă căutați un îngrășământ ecologic și natural, nu mai căutați și alegeți categoria "Gunoi de grajd". Nu trebuie să-l cumpărați direct de la un fermier sau să vă faceți griji cu privire la logistica. Magazinul nostru online de grădină vă oferă o gamă largă de îngrășăminte din diverse tipuri de gunoi de grajd - toate procesate corespunzător, uscate și ambalate în saci ermetici.

Vă recomandăm cu căldură gunoiul de grajd universal, care îmbunătățește fertilitatea solului fără a-l acidifica, gunoiul de găină bogat în azot, gunoiul de cal care crește temperatura solului (perfect pentru hrănirea plantelor cu flori și legume, inclusiv cele crescute în sere) și gunoiul de oaie destinat plantelor exigente care necesită cantități mari de masă verde. În oferta noastră veți găsi și bețele de îngrășământ fără miros pe care le puteți folosi pentru ghivece!

De ce merită să alegeți gunoiul natural? Pentru că această soluție ecologică vă va ajuta să obțineți culturi de înaltă calitate și bogate. Gunoiul de grajd este un îngrășământ complet care conține toate micro și macronutrienții necesari plantelor pentru o creștere echilibrată, înflorire abundentă și fructificare. Acest tip de îngrășământ conține și materie organică valoroasă - humus - care crește umiditatea solului și îi conferă o structură ideală prin îmbunătățirea permeabilității și capacității de reținere a apei. De asemenea, este important de menționat că nu puteți supraîngrășa plantele cu gunoi, deoarece se descompune treptat, eliberând treptat dozele de toți nutrienții pe care îi conține. Hrana pentru plante prezentată aici este utilă atât la plantarea arborilor, arbuștilor și a plantelor perene noi, cât și la întărirea plantelor mai vechi. Ambalaje de diferite dimensiuni, de la 4 până la 25 kg, sunt disponibile în magazinul nostru. Gunoiul pe care îl oferim vine sub formă de granule, bețe sau cuie. Este uscat, ușor de aplicat, nu emană miros intens și nu pătează mâinile. De asemenea, poate fi depozitat în siguranță pentru utilizare ulterioară.

Oferim produse de la cele mai renumite mărci de grădinărit și agricultură (Biopon, Florovit, Ogród Start, Target) pentru a vă oferi cea mai înaltă calitate disponibilă. Veți cumpăra doar îngrășăminte curate, atent selecționate, gata de utilizare, fără ouă de dăunători și semințe de buruieni în magazinul nostru. Aflați mai multe despre gama noastră și comandați îngrășăminte de înaltă calitate la prețuri competitive, cu livrare ieftină la domiciliu.