• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lanta

Jos etsit ympäristöystävällistä, luonnollista lannoitetta, älä etsi enää, vaan valitse kategoria "Lanta". Sinun ei tarvitse ostaa sitä suoraan viljelijältä tai huolehtia logistiikasta. Verkkopuutarhakaupassamme on laaja valikoima erilaisia lantapohjaisia lannoitteita, jotka on käsitelty asianmukaisesti, kuivattu ja pakattu ilmatiiviisiin pusseihin.

Suosittelemme voimakkaasti monipuolista naudanlantaa, joka parantaa maan hedelmällisyyttä ilman sen happamoitumista, typen runsasta kananlantaa, maaperän lämpötilaa nostattavaa hevosenlantaa (täydellinen kukkiville kasveille ja vihanneksille, myös kasvihuoneissa kasvatettaville) sekä vaativille kasveille tarkoitettua lammasta. Tarjoamme myös hajuttomia lannoitustikkuja, joilla voit lannoittaa ruukkukasvejasi!

Miksi valita luonnollinen lanta? Koska tämä ympäristöystävällinen ratkaisu auttaa sinua saavuttamaan korkealaatuisen ja runsaan sadon. Lanta on täydellinen lannoite, joka sisältää kaikki mahdolliset mikro- ja makroravinteet, joita kasvit tarvitsevat tasapainoiseen kasvuun, runsaaseen kukintaan ja hedelmien tuottamiseen. Tämäntyyppinen lannoite sisältää myös arvokasta orgaanista ainesta - humusta, joka lisää maan kosteutta ja antaa sille ihanteellisen rakenteen parantamalla sen läpäisevyyttä ja vesivarastointikapasiteettia. Lisäksi kasveja ei voi yli-lannoittaa lannalla, koska se hajoaa vähitellen ja vapauttaa hitaasti kaikki sen sisältämät ravinteet. Tämä kasvien ravintoaine on hyödyllinen uusien puiden, pensaiden ja monivuotisten kasvien istutuksessa sekä vanhempien kasvien vahvistamisessa. Tarjoamme erikokoisia pakkauksia, 4 - 25 kilon välillä, ja lanta on saatavilla rakeina, tikkuina tai piikkeinä. Se on kuivaa, helppo levittää, ei haise eikä tahraa käsiä. Lisäksi sen voi säilyttää turvallisesti myöhempää käyttöä varten.

Tarjoamme tuotteita tunnetuimmilta puutarha- ja maatalousbrändeiltä (Biopon, Florovit, Ogród Start, Target) taataksemme sinulle korkeimman mahdollisen laadun. Verkkokaupastamme löydät vain puhtaita, huolellisesti valittuja, valmiiksi käytettäviä lannoitteita, jotka eivät sisällä tuholaisten munia tai rikkakasvien siemeniä. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa korkealaatuinen lanta kilpailukykyiseen hintaan edullisella kotiinkuljetuksella.