Baja

Sekiranya anda mencari baja semula jadi yang mesra alam, jangan mencari lebih jauh dan pilih pupuk kandang. Anda tidak perlu membelinya dari petani atau bimbang tentang logistik. Kedai taman dalam talian kami menawarkan pelbagai pilihan baja baja - diproses dengan betul, dikeringkan dan dibungkus dalam beg kedap udara.

Kami mengesyorkan baja ternak serba guna yang indah yang dapat meningkatkan kesuburan tanah tanpa mengasamkannya, kotoran ayam yang kaya dengan nitrogen, kotoran kuda yang meningkatkan suhu tanah (sesuai untuk memberi makan tanaman dan sayur-sayuran berbunga, termasuk yang ditanam di rumah hijau) dan kotoran domba yang dimaksudkan untuk menuntut tanaman yang memerlukan sejumlah besar jisim hijau. Dalam tawaran kami, anda juga akan menjumpai batang baja tanpa bau yang dapat anda makan dengan tanaman pot anda!

Mengapa perlu memilih baja semula jadi? Kerana penyelesaian mesra alam ini akan membantu anda mencapai hasil tanaman berkualiti tinggi dan kaya. Manure adalah baja lengkap yang mengandungi semua kemungkinan mikro dan makronutrien yang diperlukan oleh tanaman anda untuk pertumbuhan yang seimbang, berbunga yang banyak dan berbuah. Baja jenis ini mengandungi bahan organik - humus berharga yang meningkatkan kelembapan tanah dan memberikan struktur yang ideal dengan meningkatkan kebolehtelapan dan kapasiti air. Yang penting juga, anda tidak boleh menyuburkan tanaman secara berlebihan dengan baja, kerana ia terurai secara beransur-ansur, perlahan-lahan melepaskan dos semua nutrien yang ada di dalamnya. Makanan tanaman yang disajikan di sini sangat berguna semasa menanam pokok baru, pokok renek dan tanaman tahunan, serta mengukuhkan tanaman yang lebih tua. Pakej pelbagai saiz - dari 4 hingga 25 kg - boleh didapati di kedai kami. Kotoran yang kami tawarkan terdapat dalam bentuk butiran, tongkat atau paku. Ia kering, mudah diaplikasikan, tidak mengeluarkan bau yang intensif, atau mengotorkan tangan. Ia juga boleh disimpan dengan selamat untuk digunakan kemudian.

Kami menawarkan produk jenama berkebun dan pertanian yang paling terkenal (Biopon, Florovit, Ogród Start, Target) untuk memberikan anda kualiti yang terbaik. Anda hanya akan membeli baja bersih, pelbagai jenis, siap pakai yang bebas daripada telur perosak dan biji rumpai di kedai kami. Ketahui lebih lanjut mengenai pelbagai pilihan kami dan memesan baja berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif dengan penghantaran rumah yang murah.

There are no products in this section