• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödsel

Om du letar efter en miljövänlig, naturlig gödsel, behöver du inte leta längre - välj vår kategori "Gödsel". Du behöver inte köpa den direkt från en bonde eller oroa dig för logistiken. Vår online-trädgårdsbutik erbjuder ett brett utbud av gödselgödsel, alla korrekt behandlade, torkade och förpackade i lufttäta påsar.

Vi rekommenderar starkt vår mångsidiga allround nötkreatursgödsel som förbättrar jordens bördighet utan att försura den. Vi erbjuder också kväverik hönsbajs, hästgödsel som höjer marktemperaturen (perfekt för att föda blommande växter och grönsaker, inklusive de som odlas i växthus) och fårskit avsedd för krävande växter som kräver stora mängder grönt material. Dessutom har vi luktfria gödselstickor som passar perfekt för krukväxter!

Varför ska du välja naturlig gödsel? Eftersom detta miljövänliga alternativ kommer att hjälpa dig att uppnå högkvalitativa, rika skördar. Gödsel är en komplett gödsel som innehåller alla mikro- och makronäringsämnen som dina växter behöver för balanserad tillväxt, rik blomning och fruktbärande. Den här typen av gödsel innehåller också organiskt material - värdefull humus som ökar markens fuktighet och ger den en idealisk struktur genom att förbättra dess genomsläpplighet och vattenhållande förmåga. Dessutom kan du inte övergöda växterna med gödsel, eftersom det bryts ner gradvis och långsamt frigör doser av alla näringsämnen det innehåller. Vår växtnäring är användbar vid plantering av nya träd, buskar och perenner, samt för att stärka äldre växter. Vi erbjuder olika förpackningsstorlekar, från 4 till 25 kg, och gödseln finns i form av granuler, stickor eller spikar. Den är torr, lätt att applicera, luktfri och färgar inte händerna. Dessutom kan den säkert lagras för framtida bruk.

Vi är stolta över att erbjuda produkter från välrenommerade trädgårds- och jordbruksvarumärken som Biopon, Florovit, Ogród Start och Target för att säkerställa högsta tillgängliga kvalitet. I vår butik hittar du bara rena, noggrant utvalda, färdiga gödselmedel som är fria från skadedjursägg och ogräsfrön. Utforska vårt breda sortiment och beställ högkvalitativ gödsel till konkurrenskraftiga priser med billig hemleverans!

114.88 kr
140.82 kr
144.85 kr
157.76 kr
172.26 kr
215.47 kr
221.44 kr
229.24 kr