• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Mest

Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke, natuurlijke meststof, hoeft u niet verder te zoeken en kies onze categorie "Mest". U hoeft het niet rechtstreeks van een boer te kopen of u zorgen te maken over de logistiek. Onze online tuinwinkel biedt een ruime keuze aan meststoffen op basis van mest, allemaal correct verwerkt, gedroogd en verpakt in luchtdichte zakken.

Wij raden ten zeerste onze veelzijdige universele rundveemest aan die de bodemvruchtbaarheid verbetert zonder deze te verzuren. We bieden ook stikstofrijke kippenmest, paardenmest die de bodemtemperatuur verhoogt (perfect voor het voeden van bloeiende planten en groenten, inclusief die in kassen worden gekweekt), en schapenmest die is bedoeld voor veeleisende planten die veel groenmateriaal nodig hebben. Daarnaast hebben we geurloze meststofstokken die perfect zijn voor potplanten!

Waarom zou u natuurlijke mest kiezen? Omdat deze milieuvriendelijke oplossing u zal helpen om hoge kwaliteit, overvloedige oogsten te behalen. Mest is een complete meststof die alle mogelijke micro- en macronutriënten bevat die uw planten nodig hebben voor evenwichtige groei, overvloedige bloei en vruchtvorming. Dit type meststof bevat ook waardevolle organische stof - humus - die de bodemvochtigheid verhoogt en de structuur verbetert door de doorlaatbaarheid en watercapaciteit te verbeteren. Belangrijk is ook dat u uw planten niet kunt overbemesten met mest, omdat deze geleidelijk afbreekt en langzaam doses van alle voedingsstoffen die het bevat, vrijgeeft. Onze plantenvoeding is handig bij het planten van nieuwe bomen, struiken en vaste planten, evenals bij het versterken van oudere planten. We bieden verschillende verpakkingsformaten aan, van 4 tot 25 kg, en de mest is verkrijgbaar in de vorm van korrels, stokken of spikes. Het is droog, gemakkelijk aan te brengen, ruikt niet en vlekt niet op de handen. Bovendien kan het veilig worden bewaard voor later gebruik.

We bieden producten aan van de meest gerenommeerde tuin- en landbouwmerken (Biopon, Florovit, Ogród Start, Target) om u de hoogst beschikbare kwaliteit te bieden. In onze winkel vindt u alleen schone, zorgvuldig geselecteerde, gebruiksklare meststoffen die vrij zijn van plaag eieren en onkruidzaden. Ontdek ons assortiment en bestel hoogwaardige meststoffen tegen concurrerende prijzen met goedkope thuisbezorging.

9.77
9.77
10.53
10.76
10.76
11.97
11.97
12.31
13.41
14.64
18.32
18.32
18.82
19.49
21.72