• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Szerves Trágyák

Ha környezetbarát, természetes trágyát keres, ne keressen tovább, és válassza ki "Trágya" kategóriánkat. Nem kell a gazdától vásárolnia vagy a logisztikával bajlódnia. Online kertészeti üzletünk széles választékban kínál különféle trágyákat, amelyek megfelelően feldolgozottak, szárítottak és légmentesen zacskózottak.

Erősen ajánljuk sokoldalú általános célú marha trágyánkat, amely javítja a talaj termékenységét anélkül, hogy savanyítaná. Kínálunk továbbá nitrogéndús tyúktrágyát, lótrágyát, amely emeli a talaj hőmérsékletét (ideális virágzó növények és zöldségek táplálásához, ideértve a hajtatottakat is), valamint juhtrágyát igényes növények számára, amelyek nagy mennyiségű zöld tömeget igényelnek. Emellett illatmentes trágyarudakat is kínálunk, amelyeket cserépben nevelhet.

Miért érdemes természetes trágyát választani? Mert ez a környezetbarát megoldás segít magas minőségű, bőséges termést elérni. A trágya teljes műtrágya, amely tartalmazza az összes lehetséges mikro- és makrotápanyagot, amelyekre a növények kiegyensúlyozott növekedéséhez, bőséges virágzásához és termőhordásához szükségük van. Ez a fajta trágya szerves anyagot is tartalmaz - értékes humuszt, amely növeli a talaj nedvességét és ideális szerkezetet ad neki, javítva a víz áteresztő képességét és víztároló kapacitását. Fontos megjegyezni, hogy nem lehet túlzottan trágyázni a növényeket trágyával, mert fokozatosan bomlik le, lassan felszabadítva az összes tápanyagot, amit tartalmaz. A növényi táplálékunk hasznos a fák, cserjék és évelők ültetésekor, valamint az idősebb növények megerősítéséhez. Különböző méretű csomagokat kínálunk, 4-től 25 kg-ig, és a trágya granulátumok, rudak vagy tüskék formájában kapható. Száraz, könnyen alkalmazható, illatmentes, nem szennyezi a kezet, és biztonságosan tárolható későbbi használatra.

Büszkén kínálunk termékeket a legelismertebb kertészeti és mezőgazdasági márkáktól (Biopon, Florovit, Ogród Start, Target), hogy a legmagasabb minőséget nyújthassuk Önnek. Üzletünkben csak tiszta, gondosan válogatott, készen használható trágyákat talál, amelyek mentesek a kártevő tojásoktól és a gyomnövény magoktól. Ismerje meg termékpalettánkat, és rendeljen magas minőségű trágyát versenyképes áron olcsó házhozszállítással.