• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Тор

Ако търсите екологично, натурално тор, не търсете повече и изберете категорията "Тор". Не е необходимо да го закупите директно от фермер или да се тревожите за логистиката. Нашият онлайн магазин за градина предлага широк избор от различни торове на база тор от коне - правилно обработени, изсушени и опаковани в герметични чували.

Препоръчваме ви страхотния универсален тор от говеждо тор, който подобрява плодородието на почвата, без да я озаснява, торът богат на азот от пилета, конския тор, който повишава температурата на почвата (идеален за хранене на цветя и зеленчуци, включително тези отглеждани в парници) и торът от овце, предназначен за изискващи растения, които изискват големи количества зелена маса. В нашето предложение също ще намерите безмиришливи торови пръчки, с които можете да храните вашите саксии!

Защо стойността на естествения тор? Защото това екологично решение ще ви помогне да постигнете висококачествени и богати реколти. Торът е пълен тор, който съдържа всички възможни микро- и макроелементи, които растенията ви се нуждаят за балансиран растеж, обилно цъфтеж и плододаване. Този вид тор съдържа и органично вещество - ценен хумус, който повишава влажността на почвата и й придава идеална структура, като подобрява пропускливостта й и капацитета за задържане на вода. Освен това, е важно да се отбележи, че не можете да прекарвате растенията си с тор, защото се разгражда постепенно, постепенно освобождавайки дози от всички вещества, които съдържа. Предложената тук растителна храна е полезна при посадката на нови дървета, храсти и многогодишни растения, както и при заздравяването на по-стари растения. Предлагаме опаковки с различни размери - от 4 до 25 кг - в нашия магазин. Торът, който предлагаме, е във форма на гранули, пръчки или кракчета. Той е сух, лесен за нанасяне, не излъчва интензивен мирис и не мръси ръцете. Той също така може да се съхранява безопасно за бъдеща употреба.

Предлагаме продукти от най-известните марки за градинарство и земеделие (Biopon, Florovit, Ogród Start, Target), за да ви предоставим наличната най-висока качествена продукция. В нашия магазин ще закупите само чисти, внимателно подбрани, готови за употреба торове, без вредни яйца на вредители и семена на плевели. Научете повече за нашето разнообразие и поръчайте екологичен тор на конкурентни цени с евтина доставка до вашия дом.

19.53 лв
23.94 лв
24.63 лв
26.19 лв
36.63 лв
37.65 лв
43.44 лв