• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Semințe de Sporul Casei, Impatiens

Descoperiți o lume plină de culori vii și frumusețe de durată cu semințele noastre de Sporul Casei și Impatiens. Oferim semințe de cea mai înaltă calitate de Sporul Casei (cunoscută și sub numele de Impatiens walleriana) și Impatiens. Toate semințele de Sporul Casei și Impatiens din colecția noastră vin cu o garanție de înaltă calitate și se laudă cu rate excelente de germinare, provenind exclusiv de la producători renumiți. Cultivarea reușită este practic asigurată, cu condiția să mențineți condițiile de creștere adecvate.

Sporul Casei sau Impatiens walleriana este o alegere ideală pentru paturi de flori, margini sau grădinărit în containere. Înfrumusețează grădinile și balcoanele de la mai până în septembrie. Rețineți că această specie în particular se dezvoltă bine în locații umbroase sau parțial umbroase. Selecția noastră include semințe care produc flori roșii mari de 4-5 cm și plante cu o încrengătură largă. Pentru începători, recomandăm optarea pentru un pachet variat al acestei specii, oferind flori în culori diverse.

În ceea ce privește Impatiens (Impatiens balsamina), aceasta preferă de asemenea locurile umbroase sau parțial umbroase, la fel ca rudă sa, Sporul Casei. Puteți să vă așteptați ca aceasta să prospere în ghivece pe un balcon, făcându-și apariția vibrantă puțin mai târziu în sezon, de la iulie la octombrie. Cultivarea ambelor varietăți împreună poate extinde sezonul de înflorire și oferă o gamă mai largă de culori. Aceste varietăți de Sporul Casei și Impatiens se completează frumos în aranjamentele de grădină, în special în locații adăpostite, parțial umbroase sau umbroase.

Semințele de Sporul Casei și Impatiens își merită cu adevărat numele datorită metodei lor unice de răspândire a semințelor. Sunt numite "impatiente" dintr-un motiv: chiar și o adiere ușoară sau o atingere blândă pot declanșa izbucnirea fructelor lor coapte, împrăștiind semințe până la câțiva metri distanță.

Eliberați-vă creativitatea și adăugați o explozie de culoare în grădina sau pe balconul vostru cu semințele noastre de Sporul Casei și Impatiens, atent selecționate. Grădina voastră vă va mulțumi!