Benih Impatiens

Kami menawarkan Lizzie, atau sultana, dan balsem kebun yang sibuk. Semua Impatiens yang terdapat di kedai kami datang dengan jaminan kualiti yang tinggi dan menunjukkan kapasiti percambahan yang besar, kerana mereka berasal dari pengeluar terkenal sahaja. Ia menjamin penanaman yang berjaya, dengan syarat, dengan syarat bahawa keadaan pertumbuhan yang betul dapat dikekalkan.

Sibuk Lizzie, sultana (Impatiens walleriana) adalah pilihan yang sempurna untuk ditanam di katil bunga, pinggir atau dalam bekas. Ia menghiasi banyak taman dan balkoni dari Mei hingga September. Kita tidak sepatutnya melupakan bahawa ia lebih suka tempat yang rendang atau sebahagiannya rendang. Anda akan mendapati biji-bijian Lizzie sibuk membangunkan 4 - 5 cm bunga merah besar dan batang cawangan meluas. Kami mengesyorkan pemula untuk memilih pemilihan pelbagai spesies ini menghasilkan mekar berwarna berbeza. Apabila datang ke balsem taman (Impatiens balsamina), ia berkongsi kecenderungan ke laman rendang dengan saudara yang disebutkan sebelum ini. Ia akan berkembang maju dalam periuk di balkoni. Pada umumnya, ia akan menghiasi taman-taman sedikit lebih lambat daripada Lizzie yang sibuk, dari Julai hingga Oktober. Anda boleh berjaya tumbuh kedua-dua tumbuhan bersama-sama untuk menikmati pelbagai warna mekar untuk masa yang lebih lama. Kedua-dua mereka akan membentuk susunan taman yang hebat di laman terlindung, yang rindang atau rindang.

The Impatiens layak nama mereka dengan cara penyebaran yang luar biasa - mereka sendiri menyebarkan. Mereka tidak sabar, kerana walaupun angin lembut atau sentuhan lembut menyebabkan pecahnya buah-buahan masak dan menabur benih bahkan beberapa meter jauhnya.