• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Nebáncsvirág vetőmag

Fedezze fel a ragyogó színek és tartós szépség világát Nebáncsvirág vetőmaggal. Kiváló minőségű vetőmagokat kínálunk, mint a Busy Lizzie (más néven Sultana vagy Impatiens walleriana) és a Balsamin (Impatiens balsamina). Minden Nebáncsvirág vetőmag kollekciónkban magas minőségi garanciával és kiváló csírázási rátával rendelkezik, kizárólag híres termelőktől származnak. A sikeres termesztés gyakorlatilag biztosított, feltéve, hogy betartja a megfelelő növekedési feltételeket.

A Busy Lizzie vagy Impatiens walleriana ideális választás virágágyakhoz, szegélyekhez vagy konténeres kertészkedéshez. Májustól szeptemberig díszíti a kerteket és erkélyeket. Ne feledjük, hogy ez a fajta árnyékos vagy részben árnyékos helyeken érzi jól magát. Választékunkban talál olyan vetőmagokat, amelyek 4–5 cm nagyságú piros virágokat és szélesen ágazó szárakat fejlesztenek. Kezdőknek ebből a fajtából különféle színű virágokat produkáló válogatott csomagot ajánljuk.

Ami a Balsamint (Impatiens balsamina) illeti, az is árnyékos vagy részben árnyékos helyeket részesít előnyben, akárcsak rokona, a Busy Lizzie. Balkonon, cserépben is remekül érzi magát, és valamivel később, júliustól októberig virágzik. Mindkét fajta együtt termesztve meghosszabbíthatja a virágzási időszakot és szélesebb színválasztékot kínálhat. Ezek a Nebáncsvirág fajták gyönyörűen egészítik ki egymást kerti elrendezésekben, különösen védett, részben árnyékos vagy árnyékos helyeken.

A Nebáncsvirágok valóban méltóak a nevükhöz, egyedülálló magterjesztési módszerüknek köszönhetően. "Türelmetlenek" egy okból: még egy enyhe szellő vagy egy gyenge érintés is elindíthatja az érett gyümölcs robbanását, és a magokat akár több méterre is szétszórhatja.

Merítsen ihletet és adjon egy kis színt kertjéhez vagy erkélyéhez a gondosan válogatott Nebáncsvirág vetőmaggal. A kertje meg fogja köszönni!