• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum
Ár

Nebáncsvirág vetőmag

Kínálunk forgalmas Lizzie, vagy szultánát, és kerti balzsam magokat. Az üzletünkben található összes Impatiens kiváló minőségű garanciával és nagy csírázási kapacitással rendelkezik, mivel csak híres gyártóktól származik. Biztosítja a sikeres termesztést, feltéve, hogy természetesen a megfelelő termesztési feltételek fennmaradnak.

A forgalmas Lizzie, a sultana (Impatiens walleriana) tökéletes választás a virágágyások, a szegélyek vagy a tartályok ültetéséhez. Számos kertet és erkélyt díszít májustól szeptemberig. Soha nem szabad elfelejtenünk, hogy előnyben részesíti az árnyékos vagy részben árnyékos helyeket. A forgalmas Lizzie magjait 4-5 cm-es nagy piros virágokkal és szélesen elágazó szárakkal találja. Javasoljuk a kezdőknek, hogy válasszanak különböző fajta választékot a különböző színű virágzásról. A kerti balzsam (Impatiens balsamina) esetében az árnyékos helyek felé hajlik a korábban említett rokonával. Egy erkélyes potban fog virágozni. Általában egy kicsit később díszíti a kerteket, mint a forgalmas Lizzie, júliustól októberig. Sikeresen növekszik mindkét növény, hogy hosszabb ideig élvezze a virágzás sokszínűségét. Ezek a két nagy kerti elrendezést képeznek egy védett, részben árnyékos vagy árnyékos helyen.

Az Impatiens megérdemli nevüket a szokatlan szaporodási módra - ők önszaporodnak. Ezek türelmetlenek, mert még egy szelíd szellő vagy puha tapintás miatt az érett gyümölcstörés és a magvető magok még néhány méterre is eltörnek.