• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme vodenika, Impatiens

Otkrijte svijet živih boja i trajne ljepote s našim sjemenom vodenika. Nudimo sjemenke vrhunske kvalitete od Busy Lizzie (poznate i kao Impatiens walleriana) i drugih vrsta vodenika. Sva sjemenka vodenika u našoj kolekciji dolaze s garancijom visoke kvalitete i mogu se pohvaliti izvrsnim stopama klijanja, isključivo nabavljenih od renomiranih proizvođača. Vaš uspjeh u uzgoju je praktički zajamčen, pod uvjetom da održavate odgovarajuće uvjete za rast.

Impatiens walleriana, idealan je izbor za cvjetne gredice, rubnike ili kontejnersko vrtlarstvo. Od svibnja do rujna krasi vrtove i balkone. Imajte na umu da ova određena vrsta uspijeva u sjenovitim ili djelomično sjenovitim lokacijama. Naš izbor uključuje sjemenke koje proizvode velike crvene cvjetove od 4-5 cm i biljke s širokim razgranatim navikama. Za početnike preporučujemo odabir raznovrsnog paketa ove vrste, koji nudi cvjetove u različitim bojama.

Što se tiče drugih vrsta vodenika, one također preferiraju sjenovite ili djelomično sjenovite lokacije, baš kao i njihov rođak, Busy Lizzie. Možete očekivati da će uspjeti u posudama na balkonu, pokazujući svoj živopisni izgled nešto kasnije u sezoni, od srpnja do listopada. Uzgoj obje vrste zajedno može produžiti vašu cvatuću sezonu i ponuditi širi raspon boja. Ove vrste vodenika savršeno se nadopunjuju u vrtu, posebno na zaklonjenim, djelomično sjenovitim ili sjenovitim lokacijama.

Vodenici zaista zaslužuju svoje ime zbog svoje jedinstvene metode rasprostranjenja sjemena. Zovu se "nesabranima" iz razloga: čak i nježan povjetarac ili blagi dodir mogu izazvati pucanje njihovog zrelog voća, raspršujući sjeme na udaljenosti od nekoliko metara.

Oslobodite svoju kreativnost i dodajte dašak boje svom vrtu ili balkonu s našim pažljivo odabranim sjemenom vodenika. Vaš vrt će vam biti zahvalan!