Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Импатиенс семена

Нудимо заузет Лиззие, или султана, и сјеменке за вртни балзам. Сви Импатиенс доступни у нашој продавници долазе са гаранцијом високог квалитета и показују велики капацитет клијања, јер долазе само од реномираних произвођача. Она гарантује успешну култивацију, наравно под условом да се одрже одговарајући услови за узгој.

Заузет Лиззие, султана (Импатиенс валлериана) је савршен избор за садњу у цвјетним гредицама, ивицама или у контејнерима. Од маја до септембра краси многе вртове и балконе. Никада не смијемо заборавити да преферира сјеновита или дјеломично сјеновита мјеста. Наћи ћете сјеменке заузетог Лиззија које развијају 4 - 5 цм велике црвене цвјетове и широко гранчасте стабљике. Почетницима препоручујемо да одаберу разнолик избор ове врсте која производи цветове различитог обојења. Када је у питању вртни балзам (Импатиенс балсамина), он дијели склоност према сјеновитим мјестима са својим раније споменутим рођаком. Она ће напредовати у лонцу на балкону. Генерално, она ће украсити вртове нешто касније од заузетог Лиззија, од јула до октобра. Обе биљке можете успешно узгајати заједно како бисте дуже уживали у мноштву боја цвијећа. Ова два ће формирати одличан вртни аранжман на заштићеној, дјеломично сјеновитој или сјеновитој локацији.

Импатиенси заслужују њихово име за необичан начин пропагације - они се само-пропагирају. Нестрпљиви су, јер чак и благи повјетарац или мекани додир узрокују ломљење зрелог воћа и катапултирајућег сјемена чак и неколико метара даље.

130.67 din 217.67 din
Промоција завршава
Nema na zalihama
Буси Лиззи - розе; балсам, султана, импатиенс - Impatiens walleriana - семе -40%
403.33 din 672.00 din
Промоција завршава
Nema na zalihama
Импатиенс - сет од 3 сорте цветних биљака -  - семе -40%
785.67 din 1,309.67 din
Промоција завршава
Nema na zalihama
Избор цвјетних биљака за балконе и терасе - -40%
865.00 din 1,441.67 din
Промоција завршава
Nema na zalihama