• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Nestemäiset lannoitteet

Neste lannoitteet tarjoavat tehokkaan, nopeasti vaikuttavan ja kustannustehokkaan ratkaisun huolehtia sisä- ja parvekekukista, penkeistä, yrtti- ja vihannespuutarhoista. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkokaupassamme, joka tarjoaa tuotteita arvostetuilta brändeiltä kilpailukykyisin hinnoin! Esittelemme ylpeänä parhaat nestemäiset luomulannoitteet, kuten monipuolinen "Biohumus" Vermikomposti Agrecolilta, luonnollinen Liquid Guano Zielony Domilta tai Targetin nestemäinen Eco-sarja. Nämä ja muut erinomaiset tuotteet, jotka sisältävät punaisten matojen vermikompostia tai yhtä arvokasta guanoa, rikastuttavat maata ja parantavat siten kasvien elinvoimaa ja tuottavuutta.

Valikoimassamme on myös laaja valikoima korkealuokkaisia mineraalilannoitteita suosituilta brändeiltä, kuten Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Fruktovit, Substral, Target ja Zielony Dom. Tarjoamme ammattimaisesti valittuja tuotteita, jotka sopivat erilaisten kasvien tarpeisiin, kaikki saatavana käden ulottuvilla. Edustamme kohtuuhintaisia hintoja tehokkaille, helposti sulaville ja ravinteikkailla nestemäisille lannoitteille vihreille ja kukkiville ruukkukasveille, palmeille, dracaenoille, jukille, orkideoille, pelargoneille, riippuville petuniaille, fuksioille, begonioille, hortensioille, atsaleoille ja kanerville, klematiineille, hedelmäpuille ja pensaille, mustikoille, sitrushedelmille, rypäleille, tomaateille, kurkkuille, yrteille ja monille muille hyötykasveille.

Meillä on myös laaja valikoima nestemäisiä hätälannoitteita ja kasveja vahvistavia lisäaineita, jotka ovat heikentyneet uudelleenistutuksen, tautien tai tuholaisten hyökkäyksen jälkeen. Tarjoamme erittäin tehokkaita tiivistettyjä ja geelilannoitteita, käyttövalmiita tuotteita pulloissa, joissa on suihkutuspumppu, sekä nestemäisiä lannoitteita kertakäyttöisissä applikaattoreissa, jotka ovat helppokäyttöisiä ja käteviä. Et löydä tällaista laajaa valikoimaa erikoishinnoilla mistään muualta verkossa. Kannustamme sinua ostamaan kätevästi, helposti ja nopeasti Garden Seeds Marketissa!