• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășământ lichid

Îngrășămintele lichide oferă o soluție eficientă, rapidă și rentabilă pentru îngrijirea plantelor din casă și de pe balcon, a bordurilor, a grădinilor de plante aromatice și a legumelor. Descoperiți gama noastră largă de produse din magazinul nostru online, care include produse de la mărci de renume la prețuri avantajoase! Oferim cele mai bune îngrășăminte organice lichide, cum ar fi "Biohumus" Vermicompostul polivalent de la Agrecol, Guano-ul lichid natural de la Zielony Dom sau seria eco de îngrășăminte lichide de la Target. Aceste produse și altele excelente care conțin vermicompost de la râme roșii sau guano de aceeași valoare îmbogățesc solul și, prin urmare, îmbunătățesc vigurozitatea și productivitatea plantelor dvs.

În magazinul nostru, există o gamă largă de îngrășăminte minerale de înaltă calitate de la mărci populare precum Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Fruktovit, Substral, Target și Zielony Dom. Produse profesionale, atent selecționate, care se potrivesc nevoilor diferitelor plante, sunt disponibile aici. Noi susținem prețurile accesibile pentru îngrășămintele lichide eficiente, ușor asimilabile și bogate în nutrienți pentru plantele verzi și cele cu flori din ghivece, palmieri, dracenae, yucca, orhidee, geranii, petunii, fuchsia, begonii, hortensii, rhododendroni, trandafiri, verze și smochini, clematis, arbori și arbuști fructiferi, afini, plante de citrice, viță de vie, roșii, castraveți, plante aromatice și multe alte plante utile.

Avem, de asemenea, o selecție largă de îngrășăminte lichide de urgență și aditivi hrănitori pentru plante slăbite după transplantare, atacate de boli sau dăunători. Aici veți găsi atât îngrășăminte concentrate supereficiente, cât și geluri, produse gata de utilizare în sticle prevăzute cu pompe de pulverizare, precum și îngrășăminte lichide în aplicatoare de unică folosință, ușor și convenabil de utilizat. Nu veți găsi o astfel de gamă largă la prețuri speciale în altă parte pe internet. Vă încurajăm să faceți cumpărături convenabile, ușoare și rapide la Garden Seeds Market!

12.16 leu