Flytende gjødsel

Flytende gjødsel gir en effektiv, raskt virkende og kostnadseffektiv løsning for pleie av hjemme- og balkonplanter, bed, urte- og grønnsakshager. Bli kjent med det brede utvalget i vår nettbutikk, som tilbyr produkter fra anerkjente merker til rimelige priser! Vi presenterer stolt de beste flytende organiske gjødselstoffene, som den allsidige "Biohumus" Vermicompost fra Agrecol, naturlig Liquid Guano fra Zielony Dom eller Eco-serien med flytende gjødselstoffer fra Target. Disse og andre utmerkede produkter som inneholder vermikompost fra røde meitemark eller like verdifull guano, beriker jorden og forbedrer dermed vitaliteten og produktiviteten til plantene dine.

Det er også et bredt utvalg av førsteklasses mineralgjødsel fra populære merker som Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Fruktovit, Substral, Target og Zielony Dom tilgjengelig i vår butikk. Profesjonelle, nøye utvalgte produkter som passer til behovene til ulike planter, er alle tilgjengelige her. Vi står for rimelige priser for effektive, lett absorberbare og næringsrike flytende gjødselstoffer for grønne og blomstrende potteplanter, palmer, dracaenaer, yuccaer, orkideer, geranier, hengende petunier, fuchsiaer, begonier, hortensiaer, rhododendroner, roser, lyng og heath, klematis, frukttrær og busker, blåbær, sitrusplanter, druer, tomater, agurker, urter og mange andre nyttige planter.

Vi har også et bredt utvalg av flytende nødgjødsel og næringsrike tilsetningsstoffer for planter som er svekket etter ompotting, angrepet av sykdommer eller skadedyr. Her finner du både svært effektive konsentrerte og gelelignende gjødselstoffer, ferdigblandede produkter i flasker med sprøytepumper, samt flytende gjødselstoffer i engangsapplikatorer som er enkle og praktiske å bruke. Du vil ikke finne et slikt bredt utvalg til spesialpriser noe annet sted på internett. Vi oppfordrer deg til å handle praktisk, enkelt og raskt hos vår Garden Seeds Market!

29.54 kr
29.54 kr
29.54 kr