Flytende gjødsel

Flytende gjødsel gir en effektiv, rasktvirkende og kostnadseffektiv løsning for å ta vare på hjemmeplanter, balkonggrenser, urte- og grønnsakshager. Bli kjent med det brede tilbudet i vår nettbutikk som inkluderer produkter fra anerkjente merkevarer til gode priser! Vi tilbyr de beste flytende organiske gjødselene, som den allsidige "Biohumus" Vermicompost fra Agrecol, den naturlige flytende Guano fra Zielony Dom eller Eco-serien av flytende gjødsel fra Target. Disse og andre utmerkede produkter som inneholder vermicompost fra røde wigglers eller den like verdifulle guano, beriker jorda og forbedrer derfor kraften og produktiviteten til plantene dine.

Det er et bredt tilbud av mineralgjødsel av høy klasse fra så populære merker som Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Fruktovit, Substral, Target og Zielony Dom, også i butikken vår. Profesjonelle, nøye utvalgte produkter som passer behovene til forskjellige planter er alle tilgjengelige her. Vi står for rimelige priser for effektive, lett assimilerbare og næringsrike flytende gjødsel for grønne og blomstrende potteplanter, palmer, dracaenaer, yuccas, orkideer, geraniumer, etterfølgende petuniaer, fuchsiaer, begonier, hortensiaer, rododendroner, roser, heder og heier , clematis, frukttrær og busker, blåbær, sitrusplanter, druer, tomater, agurker, urter og mange andre brukbare planter.

Vi har også et bredt utvalg av flytende beredskapsgjødsel og nærende tilsetningsstoffer for planter som er svekket etter transplantasjon, angrepet av sykdommer eller skadedyr. Her finner du både superkonsentrert og gelgjødsel, de ferdige produktene i flasker utstyrt med sprøytepumper, samt flytende gjødsel i engangsapplikatorer som er enkle og praktiske å bruke. Du vil ikke finne et så bredt utvalg til spesialpriser noe annet sted på internett. Vi oppfordrer deg til å handle praktisk, enkelt og raskt på Garden Seeds Market!

Det er ingen produkter i denne seksjonen