Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Течна ђубрива

Течна ђубрива пружају ефикасно, брзо делујуће и исплативо решење за бригу о кућним и балконским биљкама, бордурама, биљним и повртњацима. Упознајте широку понуду наше интернет продавнице која укључује производе познатих брендова по повољним ценама! Нудимо најбоља течна органска ђубрива, попут универзалног вермикомпоста „Биохумус“ компаније Агрецол, природног течног гвана из Зиелони Дома или Ецо-серије течних ђубрива компаније Таргет. Ови и други изврсни производи који садрже вермикомпост црвених вртача или једнако вредан гвано, обогаћују тло и тиме побољшавају снагу и продуктивност ваших биљака.

У нашој продавници је доступна широка понуда минералних ђубрива високе класе таквих популарних брендова као што су Агрецол, Биопон, Цомпо, Флоровит, Фруктовит, Субстрал, Таргет и Зиелони Дом. Овде су вам на располагању професионални, пажљиво одабрани производи који одговарају потребама различитих постројења. Залажемо се за приступачне цене за ефикасна, лако асимилирана и храњивим састојцима течна ђубрива за зелене и цветајуће лончанице, палме, дракене, јуке, орхидеје, пеларгоније, пратеће петуније, фуксије, бегоније, хортензије, рододендроне, руже, вреси и вреси. , клематис, воћке и грмље, боровнице, цитруси, грожђе, парадајз, краставци, зачинско биље и многе друге употребљиве биљке.

Такође имамо широк избор течних ђубрива и хранљивих адитива за биљке ослабљене након пресађивања, нападнуте болестима или штеточинама. Овде ћете пронаћи суперефицијентна концентрована и гелна ђубрива, производе готове за употребу у боцама опремљеним пумпама за прскање, као и течна ђубрива у апликаторима за једнократну употребу која су лака и погодна за употребу. Тако широки асортиман по посебним ценама нећете наћи нигде другде на Интернету. Препоручујемо вам да повољно, лако и брзо купујете на нашој пијаци баштенских семена!

Nema proizvoda u ovom odeljku