Baja cecair

Baja cair memberikan penyelesaian yang cekap, cepat bertindak dan menjimatkan kos untuk mengurus tanaman rumah dan balkoni, sempadan, tanaman herba dan sayur-sayuran. Ketahui tawaran luas kedai dalam talian kami yang merangkumi produk dari jenama terkenal dengan harga murah! Kami menawarkan baja organik cair terbaik, seperti Vermicompost "Biohumus" serba guna dari Agrecol, Guano Cecair semula jadi dari Zielony Dom atau rangkaian cecair cecair Eco dari Target. Ini dan produk unggulan lain yang mengandungi kompos vermik dari wigglers merah atau guano yang sama berharga, memperkaya tanah dan dengan itu meningkatkan semangat dan produktiviti tanaman anda.

Terdapat banyak tawaran baja mineral kelas tinggi dari jenama popular seperti Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Fruktovit, Substral, Target dan Zielony Dom juga terdapat di kedai kami. Produk profesional dan terpilih dengan teliti yang sesuai dengan keperluan pelbagai tanaman boleh didapati di sini. Kami mengharapkan harga yang berpatutan untuk baja cair yang cekap, mudah diasimilasi dan kaya nutrien untuk tanaman periuk hijau dan bunga, sawit, dracaenas, yuccas, anggrek, geranium, petunia, fuchsias, begonia, hydrangeas, rhododendron, mawar, heather dan heath , clematis, pokok buah-buahan dan pokok renek, blueberry, tanaman sitrus, anggur, tomato, timun, herba dan banyak tanaman lain yang boleh digunakan.

Kami juga mempunyai banyak pilihan baja darurat cair dan bahan tambahan berkhasiat untuk tanaman yang lemah setelah dipindahkan, diserang penyakit atau perosak. Di sini anda akan menjumpai baja pekat dan gel supereefisien, produk siap pakai dalam botol yang dilengkapi dengan pam penyembur, dan juga baja cair di aplikator pakai yang mudah dan senang digunakan. Anda tidak akan mendapat pelbagai jenis harga istimewa di tempat lain di internet. Kami mendorong anda untuk berbelanja dengan mudah, mudah dan cepat di Pasar Benih Taman kami!

There are no products in this section