• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Folyékony műtrágyák

A folyékony műtrágyák hatékony, gyorsan ható és költséghatékony megoldást kínálnak otthoni és erkélyes növények, határok, gyógynövények és veteményeskertek gondozására. Ismerje meg online áruházunk széles kínálatát, amely a neves márkák termékeit tartalmazza kedvező áron! A legjobb folyékony szerves műtrágyákat kínáljuk, mint például az Agrecol univerzális "Biohumus" Vermicompost, a Zielony Dom természetes Liquid Guano vagy a Target Eco sorozatú folyékony műtrágyák. Ezek és más kiváló termékek, amelyek vörös parókákból vagy ugyanolyan értékes guanóból származó vermikompostot tartalmaznak, gazdagítják a talajt, és ezáltal javítják növényeinek erőnlétét és termelékenységét.

Az olyan népszerű márkák, mint az Agrecol, a Biopon, a Compo, a Florovit, a Fruktovit, a Substral, a Target és a Zielony Dom kínálata kiváló minőségű ásványi műtrágyákból is található üzletünkben. Professzionális, gondosan válogatott termékek, amelyek megfelelnek a különféle növények igényeinek, mind elérhetőek itt. Megfizethető áron állunk a hatékony, könnyen asszimilálható és tápanyagokban gazdag folyékony műtrágyákért zöld és virágos cserepes növényekhez, pálmákhoz, dracaenákhoz, yuccákhoz, orchideákhoz, muskátlikhoz, hátsó petúniákhoz, fuksziákhoz, begóniákhoz, hortenziákhoz, rododendronokhoz, rózsákhoz, heathershoz és heath-okhoz. , klematisz, gyümölcsfák és cserjék, áfonya, citrusfélék, szőlő, paradicsom, uborka, gyógynövények és sok más használható növény.

Széles választékunk van folyékony sürgősségi műtrágyákról és tápláló adalékanyagokról is az átültetés után legyengült, betegségek vagy kártevők által megtámadott növények számára. Itt talál túl szuper koncentrált és gél műtrágyákat, a használatra kész termékeket permetező szivattyúkkal ellátott palackokban, valamint a folyékony műtrágyákat eldobható applikátorokban, amelyeket könnyű és kényelmes használni. Ilyen széles választékot, akciós áron, nem talál máshol az interneten. Javasoljuk, hogy kényelmesen, egyszerűen és gyorsan vásároljon a kerti vetőmag-piacon!