• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Vloeibare meststoffen

Vloeibare meststoffen bieden een efficiënte, snelwerkende en kostenbesparende oplossing voor het verzorgen van huis- en balkonplanten, borders, kruiden- en groentetuinen. Maak kennis met het brede aanbod van onze online winkel met producten van bekende merken tegen spotprijzen! Wij bieden de beste vloeibare organische meststoffen, zoals de universele "Biohumus" Vermicompost van Agrecol, de natuurlijke Liquid Guano van Zielony Dom of de Eco-serie vloeibare meststoffen van Target. Deze en andere uitstekende producten die vermicompost van rode wiebelaars of de even waardevolle guano bevatten, verrijken de bodem en verbeteren daardoor de kracht en productiviteit van uw planten.

Er is ook een breed aanbod van hoogwaardige minerale meststoffen van populaire merken als Agrecol, Biopon, Compo, Florovit, Fruktovit, Substral, Target en Zielony Dom, verkrijgbaar in onze winkel. Professionele, zorgvuldig geselecteerde producten die passen bij de behoeften van verschillende planten, zijn hier allemaal uit de hand verkrijgbaar. Wij staan voor betaalbare prijzen voor de efficiënte, goed opneembare en voedselrijke vloeibare meststoffen voor groene en bloeiende potplanten, palmen, dracaena's, yucca's, orchideeën, geraniums, hangpetunia's, fuchsia's, begonia's, hortensia's, rododendrons, rozen, heide en heide , clematis, fruitbomen en struiken, bosbessen, citrusplanten, druiven, tomaten, komkommers, kruiden en vele andere bruikbare planten.

We hebben ook een brede selectie van vloeibare noodmeststoffen en voedende additieven voor planten die verzwakt zijn na het verplanten, aangetast door ziekten of plagen. Hier vindt u zowel superefficiënte geconcentreerde meststoffen als gelmeststoffen, de kant-en-klare producten in flessen met sproeipompen, maar ook vloeibare meststoffen in wegwerpapplicatoren die eenvoudig en handig in gebruik zijn. Zo'n breed assortiment aan speciale prijzen vind je nergens anders op internet. We moedigen je aan om gemakkelijk, gemakkelijk en snel te winkelen op onze Garden Seeds Market!

2.59
2.59
2.59
2.59
2.59
2.59
2.59
2.78
2.78
2.78
3.58
3.58