• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Plantele de Acasă

ngrășămintele pentru plantele de interior fac parte din categoriile de top ale Departamentului nostru de Îngrășăminte. Acesta este locul în care am adunat produse dedicate îngrijirii celor mai populare plante de ghiveci. Aici veți găsi cele mai bune și eficiente îngrășăminte pentru orhidee, ferigi, smochini, iederă, palmieri, yucca, dracaena, cactuși și zamioculcas.

Dacă căutați un îngrășământ profesional pentru citrice sau bonsai sau chiar ceva mai exotic pentru plantele dvs., cu siguranță îl veți găsi aici la un preț accesibil. Oferim o selecție largă de îngrășăminte excelente pentru plantele de interior, în special cele care înfloresc, cum ar fi kalanchoe, ciclamen, violete africane, anthurium, Spathiphyllum (floarea păcii) și Schlumbergera (cactus de Crăciun).

De asemenea, puteți trata plantele de pe balcon, cum ar fi begoniile, pelargonii, petuniile, fuchsii, impatiens și alte frumuseți înfloritoare, cu aceste produse. Încercați îngrășământul mineral concentrat lichid Fruktovit pentru plantele de interior și de balcon, care stimulează înflorirea, îngrășământul gata de utilizare în pulverizatorul cu pompă pentru plantele înfloritoare de la Zielony Dom sau îngrășământul granulat cu eliberare lentă Plantacote pentru plantele de balcon și de interior de la Agrecol. Aceste îngrășăminte minerale acoperă toate nevoile plantelor de interior în ceea ce privește macro și micronutrienții. Datorită lor, prietenii voștri verzi vor crește mult mai bogat în acest an!

Avem, de asemenea, alimente și îngrășăminte pentru plantele cu frunze ornamentale: Îngrășământul pentru plantele verzi Compo, Îngrășământul pentru combaterea cloroză Agrecol împotriva decolorării și îngălbenirii frunzelor, Îngrășământul pentru ferigi și plantele verzi de la Substral și numeroase alte produse excelente de la mărci de renume. Recomandăm nutrienți precum "Siła Natury" (Forța Naturii) de la Target, Biosept Aktiv Target, Orchid Power de la Compo și Florum Strong de la Agrecol într-un aplicator practic.

Aruncați o privire la bastoanele și tălpile noastre de îngrășământ care pot fi aplicate la fiecare 3 până la 6 luni. Această formă de îngrășământ este perfectă pentru cei care uită sau au programul încărcat. Răsfoiți magazinul nostru virtual și cu siguranță veți găsi un produs care vi se potrivește. Facem îngrijirea adecvată a plantelor mult mai ușoară. Vedeți singuri!