• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Plantele de Acasă

Îngrășămintele vegetale de origine aparțin categoriilor emblematice ale departamentului nostru de îngrășăminte. Acesta este locul în care am adunat produse dedicate îngrijirii celor mai populare plante în ghiveci. Cele mai bune și mai eficiente îngrășăminte orhidee, ferigi, smochini, iederă, palmier, yucca, dracaena, cactus și zamioculcas pot fi găsite chiar aici.

Dacă sunteți în căutarea unui îngrășământ profesionist cu citrice sau bonsai sau chiar mai multă hrană pentru plante exotice, cu siguranță o veți găsi aici la un preț accesibil. Oferim o selecție largă de îngrășăminte excelente pentru plante de origine pentru plantele cu flori, de exemplu kalanchoe, ciclamen, violetă africană, anthurium, Spathiphyllum (crin de pace) și Schlumbergera (cactus de Crăciun).

De asemenea, puteți trata plantele de balcon - begonii, mușcate, petunii, fucsia, impatiens și alte frumuseți înflorite - cu aceste produse. Încercați îngrășământul mineral Fruktovit concentrat lichid pentru plantele de acasă și de balcon care stimulează înflorirea, îngrășământul pompa pulverizator gata de utilizare pentru plantele cu flori de la Zielony Dom sau îngrășământul Plantacote pentru balcon și casă de la Agrecol sub formă de granule cu eliberare lentă. Acești îngrășăminte minerale acoperă toate nevoile plantelor de origine în ceea ce privește macro- și micronutrienții. Mulțumită lor prietenii tăi verzi vor crește mult mai abundent anul acesta!

Avem, de asemenea, niște alimente și îngrășăminte pentru plantele care produc frunziș ornamental: îngrășământ Compo Green Plants, îngrășământul Agrecol Chlorosis Relief împotriva estompării și îngălbenirii frunzelor, îngrășământul vegetal și verde de la Substral și nenumărate alte produse excelente de la mărci renumite. Recomandăm nutrienții „Siła Natury” (Forța naturii) de la Target, Biosept Aktiv Target, Orchid Power Compo și Florum Strong de la Agrecol într-un aplicator convenabil.

Aruncați o privire la bățurile și vârfurile noastre de îngrășământ care pot fi aplicate la fiecare 3 până la 6 luni. Această formă de fertilizare este perfectă pentru toate cele uitate și ocupate. Navigați prin magazinul nostru virtual și veți găsi cu siguranță un produs care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Facem mult mai ușor îngrijirea adecvată a plantelor. Convinge-te singur!

-10%
11.49 leu 12.77 leu
Hrană pentru plante de origine - Compo® - 1 x 30 ml - -10%
11.49 leu 12.77 leu
Îngrășământ pentru plante verzi - Zielony Dom® - 300 ml - -10%
14.42 leu 16.02 leu
Îngrășământ pentru orhidee - Zielony Dom® - 300 ml - -10%
15.89 leu 17.65 leu
Îngrășământ orhidee cu pompă - Zielony Dom® - 300 ml - -10%
21.00 leu 23.33 leu
Îngrășământ Bonsai - Agrecol® - 250 ml - -10%
21.44 leu 23.83 leu
Îngrășământ Bonsai - Florovit® - 250 ml - -10%
22.67 leu 25.19 leu