• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Домашни торове за растения

Торовете за домашни растения са сред водещите категории в нашия Отдел за торове. Това е мястото, където сме събрали продукти, посветени на грижата за най-популярните растения в саксии. Тук можете да намерите най-добрите и най-ефективни торове за орхидеи, папрати, смокини, лилави, палми, юка, дракени, кактуси и замиокулкаси.

Ако търсите професионални торове за цитрусови или бонсай растения или дори нещо по-екзотично за вашите растения, определено ще го намерите тук на достъпна цена. Предлагаме широк избор от отлични торове за домашни растения, особено за цветя, като каланкоа, цикламени, африкански виолетки, антуриуми, Спатифилум (миролюбие) и Шлумбергера (коледен кактус).

Можете също така да грижите за балконските растения - бегонии, герани, петунии, фуксии, импейшънс и други цветящи красоти - с тези продукти. Опитайте течното концентрирано минерално торене Fruktovit за домашни и балконски растения, което стимулира цъфтежа, готовото за употреба торене с помпа за цветя от Zielony Dom или торене за балконски и домашни растения от Agrecol във формата на гранули с бавно освобождаване. Тези минерални торове покриват всички нужди на домашните растения от макро- и микроелементи. Благодарение на тях, вашите зелени приятели ще растат много по-обилно тази година!

Предлагаме също храна и торове за растения с декоративно лилаво: торене Compo Green Plants, торене за премахване на хлороза от Agrecol за предотвратяване на бледене и жълтене на листата, торене за папрати и зелени растения от Substral и много други отлични продукти от известни марки. Препоръчваме хранители като "Siła Natury" (Сила на природата) от Target, Biosept Aktiv Target, Compo Orchid Power и Agrecol Florum Strong, всички в удобни апликатори.

Погледнете и нашите торени пръчки и клинове, които могат да се прилагат на всеки 3 до 6 месеца. Този начин на торене е идеален за забравчивите и заетите. Разгледайте нашия виртуален магазин и със сигурност ще намерите продукт, който отговаря на вашите нужди. Ние правим правилната грижа за растенията много по-лесна. Вижте сами!

5.17 лв
7.59 лв
10.80 лв
11.30 лв