Hjemmeplantegjødsel

Husplanter gjødsel hører til vårt Gjødselavdelings flaggskipkategorier. Dette er stedet der vi har samlet produkter dedikert til å ta vare på de mest populære potteplantene. Her finner du de beste og mest effektive gjødslene for orkideer, bregner, fikentrær, eføy, palmer, yucca, dracaena, kaktus og zamioculcas.

Hvis du leter etter profesjonell sitrus- eller bonsai-gjødsel, eller til og med noe mer eksotisk for plantene dine, vil du definitivt finne det her til en rimelig pris. Vi tilbyr et bredt utvalg utmerkede gjødsler for husplanter, spesielt de som blomstrer, som kalanchoe, syklamen, afrikanske fioler, anthurium, Spathiphyllum (fredslilje) og Schlumbergera (julekaktus).

Du kan også behandle balkongplanter som begonier, geranier, petunier, fuchsia og andre blomstrende skjønnheter med disse produktene. Prøv vår flytende konsentrerte Fruktovit Mineralgjødsel for hjemme- og balkongplanter, som stimulerer blomstringen. Du kan også velge den ferdigblandede Pump Sprayer Gjødsel for blomstrende planter fra Zielony Dom eller Plantacote Balkong- og Husplanter Gjødsel fra Agrecol i form av langsomt frigjørende granuler. Disse mineralgjødslene dekker alle husplanteres behov når det gjelder makro- og mikronæringsstoffer. Takket være dem vil de grønne vennene dine vokse mye mer frodig i år!

Vi har også mat og gjødsel for planter med dekorativt løvverk: Compo Grønne Planter Gjødsel, Agrecol Chlorosis Relief Gjødsel for å forhindre falming og gulning av blader, Substrals Bregne og Grønn Planter Gjødsel og utallige andre utmerkede produkter fra anerkjente merker. Vi anbefaler næringsstoffer som "Siła Natury" (Nature's Force) fra Target, Biosept Aktiv Target, Compo Orchid Power og Agrecol's Florum Strong i en praktisk applikator.

Ta en titt på våre gjødselstaver og pigger som kan påføres hver 3-6 måned. Denne formen for gjødsling er perfekt for de som har en tendens til å glemme eller har travle timeplaner. Bla gjennom vår virtuelle butikk, og du vil helt sikkert finne et produkt som passer dine behov. Vi gjør riktig plantestell mye enklere. Se selv!

29.54 kr
61.71 kr