Baja tanaman rumah

Baja tanaman rumah tergolong dalam kategori unggul di jabatan Baja kami. Di sinilah tempat kami mengumpulkan produk yang dikhaskan untuk merawat tanaman periuk yang paling popular. Baja anggrek, pakis, pokok ara, ivy, sawit, yucca, dracaena, kaktus dan zamioculcas yang terbaik dan berkesan boleh didapati di sini.

Sekiranya anda mencari baja sitrus atau bonsai profesional atau lebih banyak makanan tumbuhan eksotik, anda pasti akan menjumpainya di sini dengan harga yang berpatutan. Kami menawarkan pelbagai pilihan baja tanaman rumah yang sangat baik untuk tanaman berbunga, seperti kalanchoe, cyclamen, African violet, anthurium, Spathiphyllum (Peace lily) dan Schlumbergera (Christmas cactus).

Anda juga boleh merawat tanaman balkoni - begonia, geranium, petunias, fuchsias, impatiens dan keindahan berbunga lain - dengan produk ini. Cuba Fruktovit Mineral Fertilizer pekat cair untuk Tanaman Rumah dan Balkoni yang merangsang berbunga, Pam Sprayer Fertilizer siap pakai untuk Tanaman Berbunga dari Zielony Dom atau Baja Plantacote dan Baja Tumbuhan Rumah dari Agrecol dalam bentuk butiran pelepasan lambat. Baja mineral ini merangkumi semua keperluan tanaman rumah mengenai makro dan mikronutrien. Terima kasih kepada mereka rakan-rakan hijau anda akan bertambah banyak tahun ini!

Kami juga mempunyai beberapa makanan dan baja untuk tanaman yang menghasilkan dedaunan hiasan: Compo Green Plants Fertilizer, Agrecol Chlorosis Relief Fertilizer terhadap pudar dan kekuningan daun, Fern dan Green Plant Fertilizer dari Substral dan banyak lagi produk unggulan lain dari jenama terkenal. Kami mengesyorkan nutrien "Siła Natury" (Nature's Force) dari Target, Biosept Aktiv Target, Orchid Power Compo dan Agrecol's Florum Strong di aplikator yang mudah digunakan.

Lihatlah batang dan paku baja kami yang boleh digunakan setiap 3 hingga 6 bulan. Bentuk persenyawaan ini sangat sesuai untuk semua orang yang lupa dan sibuk. Jelajahi kedai maya kami dan anda pasti akan menemui produk yang sesuai dengan keperluan anda. Kami menjadikan penjagaan tanaman yang betul menjadi lebih mudah. Lihatlah sendiri!

There are no products in this section