• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kotikasvien lannoitteet

Kotitalouskasvien lannoitteet kuuluvat Lannoiteosastomme lippulaivakategorioihin. Tämä on paikka, jossa olemme koonneet tuotteet, jotka on omistettu huolehtimaan suosituimmista ruukkukasveista. Täältä löydät parhaat ja tehokkaimmat lannoitteet orkideoille, saniaisille, viikunapuille, murateille, palmuille, juccille, drakaenoille, kaktuksille ja zamiokulkasille.

Jos etsit ammattimaista sitrushedelmien tai bonsai-lannoitetta tai jopa jotain eksoottisempaa kasveillesi, löydät sen varmasti täältä edulliseen hintaan. Tarjoamme laajan valikoiman erinomaisia kotikasvilannoitteita, erityisesti kukkiville kasveille, kuten kalanchoe, syklamenit, afrikkalaiset violetit, anturiumit, Spathiphyllum (rauhankukka) ja Schlumbergera (joulukaktus).

Voit hoitaa myös parvekekasveja, kuten begonioita, pelargoneja, petunioita, fuksioita, impatiensia ja muita kukkivia kaunottaria näillä tuotteilla. Kokeile nestemäistä tiivistettyä Fruktovit-mineraalilannoitetta koti- ja parvekekasveille, joka stimuloi kukintaa. Voit myös valita valmiiksi käyttövalmiin Pump Sprayer -lannoitteen kukkiville kasveille Zielony Domilta tai Agrecolin Plantacote Parveke- ja Kotikasvit-lannoitteen hitaasti vapauttavina rakeina. Nämä mineraalilannoitteet kattavat kaikki kotikasvien ravitsemustarpeet, mukaan lukien makro- ja mikroravinteet. Niiden avulla vihreät ystäväsi kasvavat tänä vuonna paljon runsaammin!

Tarjoamme myös ruokaa ja lannoitteita kasveille, joilla on koristeellista lehtistöä: Compon Vihreät kasvit -lannoitetta, Agrecolin Chlorosis Relief -lannoitetta kellastumisen ja lehtien haalistumisen estämiseksi, Substralin Saniainen ja Vihreät kasvit -lannoitetta sekä lukuisia muita erinomaisia tuotteita tunnetuilta merkeiltä. Suosittelemme ravinteita kuten Targetin "Siła Natury" (Luonnon voima), Biosept Aktiv Target, Compon Orchid Power ja Agrecolin Florum Strong, kaikki kätevässä applikaattorissa.

Tutustu myös lannoitetikkuihimme ja piikkeihimme, jotka voidaan levittää joka 3-6 kuukausi. Tämä lannoitusmenetelmä on täydellinen niille, jotka unohtavat tai joilla on kiireinen aikataulu. Selaa virtuaalista kauppaamme, ja löydät varmasti tuotteen, joka sopii tarpeisiisi. Oikean kasvien hoidon tekeminen on meidän avullamme paljon helpompaa. Katso itse!