• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödselmedel från hemmet

Hemväxtgödselmedel tillhör vårt avdelnings flaggskeppsprodukter för gödselmedel. Här har vi samlat produkter dedikerade till att ta hand om de mest populära krukväxterna. Du hittar de bästa och mest effektiva gödselmedlen för orkidéer, ormbunkar, fikonträd, murgröna, palmer, yucca, drakblommor, kaktusar och zamioculcas här.

Om du letar efter professionell gödsel för citrus eller bonsai, eller till och med något mer exotiskt för dina växter, kommer du definitivt att hitta det här till ett överkomligt pris. Vi erbjuder ett brett urval av utmärkta gödselmedel för krukväxter, särskilt de som blommar, som kalanchoe, cyklamen, afrikanska violetter, anthurium, Spathiphyllum (fredslilja) och Schlumbergera (julcactus).

Du kan också vårda balkongväxter som begonior, pelargoner, petunior, fuchsior, impatienser och andra blommande skönheter med dessa produkter. Prova vårt flytande koncentrerade Fruktovit Mineralgödselmedel för hem- och balkongväxter, som stimulerar blomningen. Du kan också välja den färdig att använda Pump Sprayer-gödselmedel för blommande växter från Zielony Dom eller Plantacote-balkong- och hemväxtergödselmedel från Agrecol i form av långsam frisättning granuler. Dessa mineralgödselmedel täcker alla krukväxters behov av makro- och mikronäringsämnen. Tack vare dem kommer dina gröna vänner att trivas rikligt detta år!

Vi har även mat och gödselmedel för växter med dekorativt lövverk: Compo Green Plants Gödselmedel, Agrecol Chlorosis Relief Gödselmedel för att förhindra blekning och gulfärgning av blad, Substrals gödselmedel för ormbunkar och gröna växter samt många andra utmärkta produkter från kända varumärken. Vi rekommenderar näringsämnen som "Siła Natury" (Naturens kraft) från Target, Biosept Aktiv Target, Compos Orchid Power och Agrecols Florum Strong, alla i praktiska applikatorer.

Ta en titt på våra gödselstavar och pinnar som kan appliceras var 3-6 månad. Denna form av gödsling är perfekt för de som tenderar att glömma eller har upptagna scheman. Bläddra igenom vår virtuella butik, och du kommer säkert att hitta en produkt som passar dina behov. Vi gör rätt växtskötsel så mycket enklare. Se själv!

30.41 kr
44.65 kr
63.53 kr
67.06 kr