• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Szobanövény Műtrágyák

A házi növénytrágyák a műtrágya osztályunk zászlóshajó kategóriái közé tartoznak. Itt gyűjtöttük össze azokat a termékeket, amelyeket a legnépszerűbb cserépben nevelt növények gondozására szenteltünk. Itt találja meg a legjobb és leghatékonyabb trágyákat orchideákhoz, pálmákhoz, fikuszokhoz, hiederekhez, kaktuszokhoz és zamioculcasokhoz.

Ha professzionális citrus- vagy bonsai trágyát keres, vagy akár valami exotikusat a növényeinek, biztosan megtalálja itt elérhető áron. Széles választékban kínálunk kiváló házi növénytrágyákat, különösen azoknak a növényeknek, amelyek virágzanak, például kalanchoe, ciklámen, afrikai ibolya, antúrium, Spathiphyllum (béke liliom) és Schlumbergera (karácsonyi kaktusz).

A balkon növényeit, mint például begóniák, muskátlik, petúniák, fuksziák, impatiensek és más virágzó szépségeket is kezelheti ezekkel a termékekkel. Próbálja ki a folyékony koncentrált Fruktovit ásványtrágyát a házhoz és a balkonhoz, amely serkenti a virágzást. Választhatja a Zielony Dom virágos növényekhez készült Pump Sprayer trágyát is, vagy az Agrecol Plantacote Balkon és Házi Növények trágyát lassú felszabadulású granulátum formájában. Ezek az ásványi trágyák teljes mértékben kielégítik a házi növények makro- és mikroelem igényeit. Köszönhetően nekik, zöld barátai idén sokkal bőségesebben fognak nőni!

Továbbá, ételt és trágyát is kínálunk díszes lombozatú növényekhez: Compo Zöld Növénytrágya, Agrecol Chlorosis Relief Trágya a levél hervadásának és sárgulásának megelőzésére, Substral Fern és Zöld Növénytrágya, valamint számos más kiváló terméket elismert márkáktól. Ajánljuk a "Siła Natury" (Természet Erő) nevű tápanyagot a Targettől, a Biosept Aktiv Targetet, a Compo Orchid Power-t és az Agrecol Florum Strongot praktikus applikátorokban.

Nézze meg trágyarúdinkat és tüskéinket, amelyeket 3-6 havonta lehet felvinni. Ez a trágyázási forma tökéletes az elfelejtők és a rohanók számára. Böngéssze át virtuális üzletünket, és biztosan talál olyan terméket, amely megfelel az igényeinek. A megfelelő növényápolást sokkal egyszerűbbé tesszük. Lássa saját maga!