• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen voor huisplanten

Huisplantmeststoffen behoren tot de vlaggenschipcategorieën van onze Meststoffenafdeling. Dit is de plaats waar we producten hebben verzameld die zijn toegewijd aan de zorg voor de meest populaire potplanten. Hier vindt u de beste en meest efficiënte meststoffen voor orchideeën, varens, vijgenbomen, klimop, palmen, yucca's, drakenbloedbomen, cactussen en zamioculcassen.

Als u op zoek bent naar een professionele citrus- of bonsaimeststof, of zelfs iets exotischer voor uw planten, zult u het hier zeker vinden tegen een betaalbare prijs. We bieden een ruime selectie uitstekende meststoffen voor kamerplanten, vooral voor diegene die bloeien, zoals kalanchoe, cyclamen, Afrikaanse viooltjes, anthurium, Spathiphyllum (vredelelie) en Schlumbergera (kerstcactus).

U kunt ook balkonplanten zoals begonia's, geraniums, petunia's, fuchsia's, impatiens en andere bloeiende schoonheden behandelen met deze producten. Probeer onze vloeibare geconcentreerde Fruktovit Minerale Meststof voor Huis en Balkonplanten, die de bloei stimuleert. U kunt ook kiezen voor de kant-en-klare Pompverstuiver Meststof voor Bloeiende Planten van Zielony Dom of de Plantacote Balkon- en Huisplanten Meststof van Agrecol in de vorm van langzaam vrijkomende korrels. Deze minerale meststoffen voldoen aan alle voedingsbehoeften van kamerplanten, inclusief macro- en microvoedingsstoffen. Dankzij hen zullen uw groene vrienden dit jaar veel overvloediger groeien!

We hebben ook voedsel en meststoffen voor planten met sierbladeren: Compo Groene Planten Meststof, Agrecol Chlorose Relief Meststof om vervaging en vergeling van bladeren te voorkomen, Substral Varen en Groene Planten Meststof en tal van andere uitstekende producten van gerenommeerde merken. We raden voedingsstoffen aan zoals "Siła Natury" (Kracht van de Natuur) van Target, Biosept Aktiv Target, Compo Orchid Power en Agrecol Florum Strong, allemaal in handige applicators.

Bekijk onze meststofstokken en spikes die elke 3 tot 6 maanden kunnen worden aangebracht. Deze meststofmethode is perfect voor degenen die neigen te vergeten of drukke schema's hebben. Blader door onze virtuele winkel en u zult zeker een product vinden dat aan uw behoeften voldoet. We maken de juiste plantenzorg zoveel gemakkelijker. Zie het zelf!

2.59
2.59
3.58
5.10
5.50
5.55
5.65