• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Meststoffen voor huisplanten

Meststoffen voor thuisplanten behoren tot de vlaggenschipcategorieën van onze kunstmestafdeling. Dit is de plek waar we producten hebben verzameld die zijn toegewijd aan het verzorgen van de meest populaire potplanten. De beste, meest efficiënte orchideeën, varen, vijgenboom, klimop, palm, yucca, dracaena, cactus en zamioculcas-meststoffen zijn hier te vinden.

Bent u op zoek naar een professionele citrus- of bonsaivoeding of zelfs meer exotische plantenvoeding, dan vindt u deze hier zeker voor een betaalbare prijs. We bieden een ruime keuze aan uitstekende meststoffen voor thuisplanten voor bloeiende planten, zoals kalanchoë, cyclaam, Afrikaans viooltje, anthurium, Spathiphyllum (vredeslelie) en Schlumbergera (kerstcactus).

Ook balkonplanten - begonia's, geraniums, petunia's, fuchsia's, impatiens en andere bloeiende schoonheden - kun je met deze producten behandelen. Probeer dan eens de vloeibaar geconcentreerde Fruktovit Minerale Meststof voor Huis- en Balkonplanten die bloei stimuleert, de gebruiksklare Pompverstuiver Meststof voor Bloeiende Planten van Zielony Dom of de Plantacote Balkon- en Huisplanten Meststof van Agrecol in de vorm van slow-release korrels. Deze minerale meststoffen voorzien in de behoeften van alle huisplanten op het gebied van macro- en micronutriënten. Dankzij hen zullen je groene vrienden dit jaar veel overvloediger groeien!

We hebben ook wat voeding en meststoffen voor planten die siergroen produceren: Compo Green Plants Fertilizer, de Agrecol Chlorosis Relief Fertilizer tegen verkleuring en vergeling van bladeren, de Fern and Green Plant Fertilizer van Substral en talloze andere uitstekende producten van bekende merken. We raden de voedingsstoffen "Siła Natury" (Nature's Force) van Target, Biosept Aktiv Target, Orchid Power Compo en Agrecol's Florum Strong aan in een handige applicator.

Bekijk dan eens onze meststokken en spikes die elke 3 tot 6 maanden kunnen worden aangebracht. Deze vorm van bevruchting is perfect voor alle vergeetachtige en drukke mensen. Blader door onze virtuele winkel en u zult zeker een product vinden dat bij u past. We maken de juiste verzorging van planten zoveel gemakkelijker. Kijk zelf maar!

2.59
2.59
2.78
3.58
3.58
4.13
4.13
4.25