Flytende lavendelgjødsel - Lilla felt - Target® - 500 ml -

68.57 kr
Antall kjøpere: 20
007156
På lager
+

Flytende lavendelgjødsel - Lilla felt - Target® - 500 ml lar deg lage en Provence i hagen din. Dette førsteklasses kvalitetsproduktet tilhører EC-gjødselen som er i samsvar med EUs forskrifter og normer. Den skiller seg ut fra lignende produkter med en nøye utvalgt sammensetning som, bortsett fra de grunnleggende næringsstoffene lavendel trenger for å vokse: nitrogen, fosfor og kalium, inkluderer mikroelementer som kan komme opp i utilstrekkelige mengder i naturen. Bor, jern, sink, kobber, mangan og molybden sørger for mer rikelig, lengre blomstring, øker lavendels absorpsjonsevne, forbedrer sykdomsresistensen og toleransen for ugunstige vekstforhold. Presentert gjødsel fører ikke til jordforsuring og siden den er tilgjengelig som vannløselig konsentrat er den lett å påføre, hurtigvirkende og varer lenge.
Pakken inneholder detaljerte doseringsinstruksjoner som vil gjøre deg i stand til å gjødsle lavendel effektivt og effektivt.
En flaske, utstyrt med en hendig dispenser, inneholder 500 ml av Purple field flytende lavendelgjødsel. Dette er et originalt Target®-produkt.

Gjødselmengde:

Tidspunkt for søknad: april - september

Dosering: 10 ml per 1 liter vann