Gjødsel stikker

Gjødselpinner er et absolutt must for både eiere av potteplanter og gartnere! Denne underkategorien inkluderer effektive, langvarige gjødsler i form av tørre pinner, som bør påføres direkte på plantens rotsystem. For å forenkle valget av riktig produkt, tilbyr vi produkter skreddersydd for spesifikke plante grupper og arter.

I vår butikk vil du finne beviste og testede gjødselpinner for orkideer, grønne planter, geraniumer, andre blomstrende balkongplanter, samt grønnsaker og urter (ikke gå glipp av våre fantastiske gjødselpinner for tomater, paprika og agurker). Vårt sortiment inkluderer blant annet gjødselpinner beriket med vitaminer, de med høyere jerninnhold og pinner laget av gjødsel. Prøv vår nyeste oppdagelse: de eksepsjonelle gjødselpinnene med guano og mykorrhiza, designet for planter svekket av skadedyr (Spesielle "O" gjødselpinner) og de som lider av sopp sykdommer (Spesielle "G" gjødselpinner).

Våre spesielle gjødselpinner med mykorrhiza og hjelpebakterier er en komplett gjødselløsning og tilbyr effektiv hjelp for forsømte planter i dårlig tilstand. De forbedrer rotens absorberingsevne, forbedrer vann- og næringsopptak, og øker plantenes motstand mot sykdommer. Alle disse utmerkede gjødselstoffene og tilsetningene er tilgjengelige til eksepsjonelt konkurransedyktige priser i vår nettbutikk. Du trenger ikke lenger å ofre effektivitet for pris - en enkelt gjødselpinne kan vare fra 30 til 60 dager.

Hvis du er interessert i enda lengre ytelse, vurder Osmocote Gjødselspiker, som frigjør næringsstoffer gradvis over en periode på 9 månader! Vår online hagebutikk tilbyr dem som enkelt enheter eller i større 12-stykk pakker. Alle våre produkter kommer fra anerkjente, ledende produsenter av organiske og mineralgjødsler som Agrecol, Biopon, Compo, Pokon, Substral og Zielony Dom. Bestill originale gjødselpinner for hjem, balkong, hageplanter og grønnsaker online - du er alltid velkommen i vår butikk!