Gjødsel stikker

Gjødselpinner er et absolutt must-have for potteplanteiere og gartnere! Denne underkategorien omfatter effektiv, langvarig gjødsel i form av tørre pinner som skal påføres direkte i plantens rotsystem. For å gjøre det enklere å velge riktig produkt, foreslår vi herved produkter dedikert til bestemte plantegrupper og arter.

Du finner velprøvde og testede gjødselpinner for orkideer, grønne planter, pelargoner og andre rikelig blomstrende krevende balkongplanter og til og med for grønnsaker og urter (sjekk ut de fantastiske tomat-, pepper- og agurkgjødselpinnene) i butikken vår. Det er blant annet gjødselpinner beriket med vitaminer, de med høyere jerninnhold og produsert av gjødsel tilgjengelig i denne butikken. Prøv vår siste oppdagelse: de utmerkede gjødselpinnene med guano og mycorrhiza beregnet på planter svekket av skadedyr (de spesielle "O" gjødselstikkene) og soppsykdommer (spesielle "G" gjødselstenger).

Våre spesielle gjødselpinner med mycorrhiza og hjelperbakterier utgjør en komplett gjødsel og gir en effektiv redning for forsømte planter, hvis generelle tilstand er langt fra ideell. De forbedrer absorpsjonskapasiteten til røtter, forbedrer vann- og næringsstoffers assimilering og forbedrer motstanden til de sykdomsplagede plantene. Du vil kjøpe alle disse utmerkede gjødselene og tilsetningsstoffene til eksepsjonelt konkurransedyktige priser i vår nettbutikk. Du trenger ikke å gå på kompromiss med effektiviteten for prisens skyld lenger - en enkelt gjødselpinne vil vare i 30 til 60 dager.

Var du interessert i en enda lengre forestilling, velg Osmocote gjødselspikes som frigjør gjødsel gradvis i løpet av 9 måneder! Vår hagebutikk på nettet tilbyr dem som enkeltstykker eller i større 12-delers pakker. Alle produktene våre kommer fra de anerkjente, ledende produsentene av organisk og mineralgjødsel, som Agrecol, Biopon, Compo, Pokon, Substral eller Zielony Dom. Bestill originale gjødselspinner til hjem, balkong og hageplanter og grønnsaker på nettet - du er alltid velkommen i butikken vår!

Det er ingen produkter i denne seksjonen