Fritillaria og Keiserkrone løker

Fritillaria-løker har vært populære i Sentral-Europa i mange år. I kategorien "Fritillaria og Keiserkrone løker" finner du varianter med blomster i ulike størrelser, former og farger, hver med sin unike sjarm. Er du klar for å oppdage de mest dekorative Fritillaria-variantene? Du finner dem alle i vår nettbaserte hagebutikk.

Vårt utvalg inkluderer den unike “Uva Vulpis” Fritillaria, også kjent som rev-druer. Dens lilla-orange blomster tar en kompakt, forlenget, hengende trompetform, noe som vil forskjønne hagen din tidlig på sommeren. Gå heller ikke glipp av den majestetiske persiske Fritillaria med mørke, nesten svarte blomster som blomstrer enda tidligere. Dens mange klokkeformede blomster danner imponerende blomsterhoder som troner på toppen av stilkene.

Vi tilbyr også den lille slanghodevarianten, hvis hvit-lilla blomster har blitt populære på grunn av det spennende mønsteret på kronbladene. Og la oss ikke glemme den praktfulle Keiserkronen! Har du allerede funnet din favoritt-Fritillaria?

For å nyte rikelig og årlig blomstring av dine løkplanter, anbefaler vi å kjøpe løk kun fra pålitelige kilder. Alle flerårige planter som er tilgjengelige i kategorien "Fritillaria og Keiserkrone løker" kommer fra Nederland, da vi kun samarbeider med de beste produsentene for å kunne tilby deg den høyeste kvaliteten til en rimelig pris.

Nå trenger du bare å velge plantene som passer perfekt i hagen din. De detaljerte karakteristikkene og de mange bildene på plattformen vår skal hjelpe deg med å ta det riktige valget. God hagearbeid og shopping!