All-purpose gjødsel

Hvis du er usikker på hvilket produkt du skal velge for plantene dine, er det å velge allsidige gjødselmidler det beste og sikreste alternativet. Produkter i denne kategorien er ideelle for omsorg for prydplanter, enten de er plantet i potter eller hager. De er også egnet for å gi næring til grønnsaks- og fruktplanter. Allsidige gjødselmidler gir alle essensielle makronæringsstoffer (nitrogen, fosfor og kalium) som er nødvendige for plantevekst og avling. I tillegg er de beriket med mikronæringsstoffer (som kalsium, magnesium, jern og sink) som øker plantenes vitalitet og motstandskraft.

Vårt utvalg inkluderer mineral- og organisk allsidig gjødsel, beriket med humus eller vermikompost. Disse produktene forbedrer jordens fruktbarhet og struktur. BIO Planting, Transplanting, og Allsidig Gjødsel i en kopp er et utmerket valg for å forberede jorden for nye trær eller blomstrende planter.

Vi har også høykvalitets granulert gjødsel fra hest, ku og kylling, som er nyttig for å gjødsle alle typer planter. Vil du at trærne dine skal gi rikere avlinger? Prøv den uunnværlige Allsidige Mykorrhiza, som utvider rotenes absorberende overflate.

Sortimentet vårt inkluderer også populære flytende allsidige gjødselmidler for øyeblikkelige resultater, som Nitrofoska, MAX-HUMVIT Vermikompost, Guano fra Zielony Dom, og Biopon Allsidig Gjødsel for intens plantevekst. For planter som viser mangler i næringsstoffer (brune nåler, gule blader, bladforgiftning), vurder "Magisk Kraft"-produktene fra Substral eller Sumins Foryngende Gjødsel.

For å ta vare på krevende potte- og balkongplanter, utforsk Allsidig Gjødselspray og Gjødselspinner fra Zielony Dom, eller den konsentrerte Substral Hjem- og Balkongplante Gjødsel. Vi tilbyr et bredt utvalg av allsidige gjødselmidler fra anerkjente produsenter til konkurransedyktige priser, med rimelig hjemlevering. Sammenlign vårt utvalg med andre nettbutikker og se verdien av å handle hos oss. Ikke nøl med å bla gjennom vår omfattende samling!