Barrgjødsel

Hvis du vil sikre at dine bartrær aldri lider av nålebruning, velg våre sertifiserte bartrærgjødsel. Usikker på hvor du finner høykvalitets og effektive produkter? Oppdag et bredt utvalg av bartrærgjødsel, med et gratis leveringsalternativ, i vår hagebutikk. Fra tujaer til graner, sypresser, barlind, lerk, furu og einer, disse langlivede, dekorative plantene trives når de blir riktig næret. Bartrær og busker blomstrer i lett, næringsrik jord. For forbedret vinterhardhet, supplér dem med høstgjødsel ved slutten av vekstsesongen.

Å sikre at dine bartrær har fruktbar jord med riktig pH-balanse er nøkkelen til å forhindre helseproblemer. Å velge riktig bartrærgjødsel er avgjørende for deres velvære. Usikker på hvilken du skal velge? Begynn med allsidige alternativer som Hortifoska (fosfor-kaliumgjødsel for hageplanter), Agrecols Bartrær - Forebygging mot Nålebruning, Targets Bartrærgjødsel med Mikronæringsstoffer, eller Biopons Langvarige Bartrærgjødsel.

Sliter du med bladfarging? Velg nødgjødsel "Moc Zieleni" (Grønn Kraft) eller "Magiczna Siła" (Magisk Kraft) fra Target og Substral. Miljøbevisste gartnere vil sette pris på vår Miljøvennlige Bartrærgjødsel. For de med begrenset tid, vurder "100 dni" (100 dager) Langvarige Bartrærgjødsel eller Ekstra Osmocote Gjødsel, som krever minimal påføring. Forbered jorden med en syredannende gjødsel og mykorrhiza for bartrær før planting. Forbedre vinterhardheten med vår høstgjødsel.

Vi er utstyrt for alle dine behov når det gjelder dyrking av bartrær. Vår butikk tilbyr et omfattende utvalg av produkter og verktøy. Opplev enkelheten ved å handle på Garden Seeds Market og nyt våre konkurransedyktige priser. Vi inviterer deg hjertelig til en spennende shoppingopplevelse!

101.14 kr
108.51 kr